Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Régi Újra meg Újra blog

Régi Újra meg Újra blog

Szóval így fest az oltásellenesek foga fehérje...

2016. június 23. - KisKirály

83697186.jpg

Ugyan az oltásellenes emberek próbálják a szebbik arcukat mutatni a világ felé, ájtatos kéztartással előadni először az életet védő, csuda-aranyos embereket, azonban idővel minden kutya harap ha ingerlik. És számukra az ingerlés az, ha valaki rámutat arra, hogy totál nem komplettek. Olyankor elszabadul a pokol, szemük vérbe fordul, és megmutatkozik valódi természetük. Ez ügyben láthattunk nemrég kettő, vagy talán inkább három vagy négy példát is. 

Az üres lapok esete

Kezdjük először a nem-magyar vonatkozásúval. Május 25-én, a 12 éves Marco Arturo posztolt egy videót, melyben nevetség tárgyává teszi az oltásellenes birkákat. A srác úgy vezeti fel a kisfilmet, hogy bemutatja azon bizonyítékokat, melyek szerint az oltások autizmust okoznak, majd egy mappából kissé értetlenkedő arccal ÜRES papírokat kezd kiszórni. De beszéljen magáért a vicces szatíra inkább:

És természetesen, nem sokkal ez után, elszabadult a pokol. Végső soron érthető: borzasztó frusztráló lehet, hogy egy 12 éves gyerekbe több ész szorult, mint beléjük. Az oltásellenesek vöröslő fejjel kezdtek szervezkedni internet szerte, igen, egy gyerek ellen. Hogy megmutassák, mennyire törődnek a gyerekekkel valójában, kifejtették a véleményüket több helyütt, melyet egy oltásellenesek ellen küzdő csoport részben csokorba szedett.

rtavm-marco-arturo-hate.jpg

Anthony szerint a srác maga is autista. Josee gyűlöli a gyerek szüleit. Jordan torkon ütné a srácot. April szerint alanyunk egy "kis szar". Tasha szerint szegény gyerek agyát kimosták. Eric szerint, így néz ki az őrület. Shelby őszintén torkon szúrná őt. Ashley ezen felnevet. Micsoda törődő, szerető, életvédő emberek, ugye? Azonban itt nem ért véget.

Levi Quackenboss (nem igazi név), az internet egyik fő amerikai összeesküvés-szajkózója, bosszút esküdve, először az internetre szabadította Marco, és szülei minden adatát, piszkosul nem törődve azzal, hogy ezzel a biztonságukat veszélyezteti. Időközben összerakta az aprócska agyában az elméletét: szerinte Marco nem több, mint a Mexikói kormány "szülte" titkos összeesküvés az emberek ellen. Jó szokásaikhoz híven, ő is saját kreténségére alapozta meglátásait: úgy gondolta, hogy a néha gyógyszereket (és az oltásokat is népszerűsítő) A Plus nevű weblap összeesküvése ez, mert bár az oldalon május 30.-án jelent meg Marco felvétele, ő KUTATOTT. És a gúgli azt mondta, hogy valójában az A Pluson is 25.-e a video időbélyege. Kár, hogy van egy probléma, amire nagyon sokan keresnek megoldást, miszerint a Google gyakran nagyon hülyén kezeli az időpecséteket. De nem baj, Levinek ez bizonyíték volt, ami őt megnyugtatta hogy "igaza van", és ennyi elég is volt neki - mint általában az oltáselleneseknek. A hölgy veszett rohamában, még megpróbálta kioktatni is a srácot és szüleit az oltások veszélyeiről. Hiszen a gugli MINDENRE megtanította őt... Lényeg a lényeg: Marco és családja az oltásellenesek agresszív, és ostoba erőszakrohamainak céltüzébe kerültek. Mert ők annyira szeretik a gyerekeket.

További információt angol nyelven, ITT találtok.

Gorilla?

És ha már internet, meg futótűzként terjedő dolgok. Hogy is szokták mondani? Ja igen, "felrobbant az internet" nemrég, mikor a Cincinnati állatkert 17 éves gorilláját, Harambét le kellett lőni szülői nemtörődömség okán. Azonban, hogy a poszt tematikájánál maradjunk, tudnunk kell egy másik hasonló esetről ami még Harambe lelövésénél is vérlázítóbb.

timonscared.jpg

2006-ban, Minnesotta állatkertjében, egy 9 éves kislány mászott be rókamanguszták közé, azaz mongúzfélék közé. Timon, megvan? Nos, végül a kislányt megharapta az egyik állat, és itt kezdődött a probléma. Ugyanis nem lehetett tudni, hogy vajon volt-e az állatok között veszettséggel fertőzött egyed. A veszettség, igencsak halálos kimenetelű dolog, azonban azon kevés betegségek közé sorolható, amely ellen hatásos a védőoltás az elkapása után is. A veszettséggel fertőzött ember megmenthető. A másik dolog, amit tudnunk kell a veszettségről, hogy amíg lappang, egyértelműen csak az agyból vett minták segítségével azonosítható be a jelenléte. Az állatkerti dolgozók fel is ajánlották az oltást a szülőknek, akik azt visszautasították, mondván hogy a lányuk nem kap oltásokat, és nem hajlandóak azt beadatni neki. Innentől a történet elég sötét fordulatot vesz: mivel nem tudták, melyik állat harapta meg a gyereket, így legyilkolták az állományt egytől-egyig, hogy kiderülhessen, van-e köztük veszett egyed. Ha még nem fordult vérbe az olvasó szeme, akkor most fog: nem volt.

Aki ezt megosztja, fel lesz jelentve!

Egy viszonylag új jelenség idehaza, Dr. Novák Hunor. Azon kevesek egyike, aki nyíltan, nagy közönség előtt, mondhatni akár, hogy bulvárosan, a TV és a Facebook, az internet segítségével próbálja meg felvenni a harcot az egészségügyi konteókkal, köztük az oltások körül kialakult mizériával is. A Házon Kívül Június elsejei adásában, meglepő módon, vállalt egy beszélgetést kedvenc... nem mondom ki micsodánk, Novák Hunort tiszteletben tartva, akinek nevét nem kívánom ilyen fogalmakkal bemocskolni, szóval maradjunk annál, hogy Labant Csabánk. Természetesen, a csávót rendesen kiboríthatta a doki, mert azt kérte, hogy a beszélgetés nagy részét vágják ki, és arcát takarják ki. Ha nem tudtam volna ki ez, még hatásos is lett volna a dolog, de tudtam róla, hogy ez meg fog történni, így számomra egyértelmű volt. De akinek nem volt az, annak számára Csaba tett róla, hogy egyértelmű legyen, egyéb raplizásai közepette.

labi4.jpg

Miután sikeresen tett róla, hogy mindenki felismerje, még rendezett egy kis hőzöngést arról, hogy felismerhető volt, és ez nem szép dolog. Valahol igaza van, ezt a palit tényleg fekete kockával kellett volna inkább kitakarni. Na mindegy. Ez után, a "mozgalma" nevével is elindította a gyűlölet-cunamit, keserűségében, hogy elmebeteg elképzeléseiről lerántotta még valaki a leplet.

Sajnálatos módon, a guglitudósság megint nem volt túl kifizetődő, mert igazából nem is kellett sokat keresgélni, hogy az ember ilyet találjon:

labi3orvosi.png

De itt még nem ér véget a dolog. Csabának már több rohama volt, hogy cirka az egész világot feljelenti, mert neki nem tetszik, hogy az őrületben nem követik őt. Ezt a sértődött óvodás attitűdöt ismét sikerült megmutassa, ugyanis ismét rengeteg ember került feljelentési várólistára.

labi2.jpg

És itt még mindig nem ér véget. Ez a szeretetre méltó (sic!), életvédő (hát az nem sikerült ugyebár), jóakaró (sic!!) ember, igazából most mutatta ki a foga fehérjét igazán. Mintegy pozitív dologként állítja be az RTL székházban kiütő tüzet, és a személyes veszteséget.

És akkor az egész balhé végére, mintegy zárszóként tenném ide ezt a megnyilvánulást, egy olyan embertől, aki idegbeteg módon képtelen mások véleményét elfogadni mint azt láttuk, és hazugságokat hord össze, amikben még hisz is szerencsétlen.

labi1.jpg

Tehát ők volnának az oltásellenesek, az életvédők, a gyerekszeretők (, a toleránsok). Mivel az interneten nem megy mindig át, megjegyzem, ez most irónia volt.

A média által felfedett közös pontok

És ha már Labant, akkor még egy hírről beszélnünk kell. Ugye mindenki emlékezik, Csaba végül mivel is védekezett a gyermeke halálát okozó, kihagyott K-vitamin injekcióval kapcsolatban? Szervmaffia, elégtelen és nem megfelelő orvosi ellátás. És bizonyára emlékezünk arra a párocskára is, David és Collet Stephanra, akik juharsziruppal próbálták gyógyítani agyhártyagyulladásban szenvedő gyermeküket, aki végül meghalt. Hát ki lehet találni, hogy mivel védekeznek. 

collet-and-david-stephan-facebook-800x430.png

David Stephan, okként, védekezésül, azt állítja, hogy a kiérkező mentőben nem volt megfelelő eszköztár, hogy az újraélesztés után gyermekük elegendő oxigénhez jusson, és ebbe halt bele. 

No comment.

Forrás:

http://wonkette.com/602747/anti-vaxxers-dox-young-boy-as-just-punishment-for-anti-vax-speech-crimes

http://www.rawstory.com/2016/06/couple-who-treated-ill-son-with-maple-syrup-not-medicine-blame-ambulance-workers-for-boys-death/

További forrásanyagok az írásbeli linkeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujramegujraarchiv.blog.hu/api/trackback/id/tr2712492199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skulo 2016.06.23. 11:32:15

Nem bírom végigolvasni a posztjaidat és nem azért mert nem jól írod meg őket, hanem mert a végére agyfaszt kapok. Mérhetően emelkedik a vérnyomásom (ami, amúgy sem alacsony) az olvasás végére.

Ezt nyugodtan veheted dicséretnek is. :)

Skulo 2016.06.23. 11:34:18

Trabant Csabikától amúgy is rohamot kapok, attól pedig, hogy egy végzett orvossal vitatkozik még a kis-lábujjam is ökölbe szorul...

KisKirály 2016.06.23. 12:11:28

@Skulo: Azért nem blogoltam cirka egy hónapig, mert konkrétan mizerikussá, depresszióssá, mélységesen elkeseredetté váltam a témáktól amiket vesézek évek óta. Csinálj úgy mint én, és menj el nyaralni egyet. Nagyon jól tesz :D

Kelly és a szexi dög 2016.06.25. 00:13:32

Az oltásellenesek tényleg komolyan gondolják, vagy csak trollkodnak!?

ö...mikó? 2016.06.25. 00:17:14

Aki hülye, haljon meg. Nem akar oltást? Oké, ne kapjon, de ne is mehessen fertőzni emberek közé. Éljenek valami elzárt kommunában, míg ki nem halnak.

bloglegelő 2016.06.25. 00:26:30

Mindez csak a szimplán szektás "gondolkodás", nincs itt semmi új, tessék továbbhaladni.

Azért mégsem olyan egyszerű: kurva nagy OFF (nem az), hogy migránsügyben ugyanilyen arrogáns, önelégültség terrorizálja a jónépet. a sajtóból.

éa akkor nézzük pl. indexet, és akkor miről is beszélünk ?

más szemében a szálkát, magáéban a gerendát se

így megy ez

bloglegelő 2016.06.25. 00:30:09

@bloglegelő: pardon, nem sikerült egyértelműre:

"a sajtóból" azaz a lilaködös, emberjogi jótétlelkek szócsöveiből.

ugyanaz a lelki defektus működteti őket végtelenítet módban, , mint az oltásellenes kreténeket.

Kopasz Szuzukis 2016.06.25. 00:55:47

Bocikám!
A Labant csecsemő sztoriját nem ismerve ekézed a szülőket. Ott biza az orvos, és a gyermekjogvédő picsa nagyon súlyosat hibázott. Ügyészi felhatalmazást kierőszakolva az egyébként más ok miatt bevitt csecsemőnek az összes védőoltást EGYSZERRE beadták-beadatták. Erről, persze mélyen hallgat az általam sem tisztelt nagypofájú lódoktor úr!. Tudnia kellett volna, hogy bizonyos oltásokat nem szabad egyszerre beadni! Ez orvosi szakma! Lehet arrogánsan, a papírjára hivatkozva hőzöngeni, de az orvosi felelőtlenségre nem mentség a szülői felelőtlenség.

Lord_M_ 2016.06.25. 00:57:02

Az emberek jódolgukban nem tudják, hogy mivel tegyék tönkre maguk és mások életét.
Nincs ez máskép az oltásokkal kapcsolatban sem.
Gondolj bele, (déd)nagymama valószínűleg orrbavágná az ostobákat, mert fogalmuk sincs milyen az, eltemetni három gyereket az ötből.
Mert elvitte őket egy nyomorult betegség.
Ami ellen van (volna) oltás.

De ezek, azt gondolják, hogy az egészség, az csak úgy magától van. Hogy elrágni egy marék cukrot / gyökeret az természetes, tehát csak jó lehet - szemben az évtizedes kutatómunkával.

Hogy a szuperül megnőt várható élettartam az csak lett.

Lehet, hogy ez a természet reakciója a túlnépesedésre. de attól még rossz nézni / hallani és látni ártatlan gyerekeket meghalni - mert valakinél elgurult a ... Cukorgolyó...

bloglegelő 2016.06.25. 01:29:21

@Kopasz Szuzukis: aha, és ezt miért higgyük el neked ?

azért mert "agyonhallgatták ?" na ne röhögtess

Orvosok, személyzet valóban hibáznak vagy bűnösen mulasztanak sajnos, ők is emberek a szó nem jó értelmében. Mindenki elbasz valamit időnkánt a munkájában, legfeljebb nem olyan feltűnő a következménye.

Ezt a labant-kretént meg áttételesen sem szabad védeni

ahogy előadja magát a videókon, az bizony magáért beszél

teddybear01 2016.06.25. 06:09:12

@Kopasz Szuzukis: Kezdjük az elején!

Szóval adott egy házaspár, amely nem oltatta be a gyerekét. Mivel a védőoltások kötelezőek nálunk, ez törvénysértés. Kiskorú veszélyeztetése, és az ifjúság és egészség-védelmi törvény szándékos megszegése az alaphelyzet.

Az hogy az egészségügyi személyzet jelentette a védőoltások hiányát, munkaköri kötelességük volt, mint ahogy az is, hogy az ügyészség parancsba adta a pótlást.
A kedves szülők meg ezek után kérdéses hogy alkalmasak-e a szülői feladataik ellátására. A törvényszegésért úgy is büntetést kell kapniuk, esetleg a gyereket is elvehetik tőlük.

Szóval te azért hisztizel, hogy nem engedték a gyereküket úgy járni, mint tavaly vagy mikor, az a hatéves spanyol kisfiút, akit az oltásellenes szülők nem kezeltettek időben és meghalt torokgyíkban?

Embernek mered nevezni magad?

Anyád a baráthal 2016.06.25. 06:16:06

Én elhiszem, hogy lehet baj az oltásokkal (pl. a hordozó anyag miatt), de egyéb okból is. Azonban a statisztikák alapján ez olyan problémának tűnik, mint a biztonságiöv használata. Vannak ugyanis olyan balesetek, amikor bekötés nélkül megúszhatod, bekötve nem. Azonban ezek olyan ritkák, hogy hülye az, aki emiatt nem köti be magát.

15 éve mondta egy akkori ismerősöm: ő soha nem köti be magát, mert volt egy balesete, amit azért élt túl, mert nem volt bekötve. 2 ilyen hasonló balesetre pedig igencsak kicsi az esély, szóval nála még kisebb a valószínűsége, hogy a bekötetlenséget újra megússza.

(Balról ment bele a Trabantjába egy kisteherautó. Mivel nem volt bekötve, átlökte őt az anyósülésre - zúzódások stb. A Trabant bal oldala úgy összetört, hogy ha be van kötve minimum ripityára törnek a csontjai - valószínűleg kinyiffant volna.)

Anyád a baráthal 2016.06.25. 06:19:50

@teddybear01: A kérdéstől eltekintve egyetértek veled, de a Kopasz Szuzukis által említett probléma érdekelne:
Valóban nem szabad egyszerre beadni az oltásokat?

teddybear01 2016.06.25. 06:34:39

@Anyád a baráthal: Ha jól ismerem a dolgot, nem szokták egyszerre beadni az összest normál körülmények között hanem még ilyen esetben is csak részletekben.
Engem is többször, évek különbségével oltottak, mint mindenkit az iskolában.

Amúgy olyan oltásról is tudok, amit párszor meg kell ismételni, "emlékeztető" jelleggel. Az ilyen sorozatot nem is lehet egyszerre beadni.

Legfeljebb az ilyen idiótától elveszik a gyereket, és az otthonban oltják be az előírásoknak megfelelően. Nem is érdemli meg, hogy gyereke legyen.

3nt3rth3m4tr1x 2016.06.25. 07:21:57

@Anyád a baráthal: ahogy én tudom vannak amit lehet és vannak kizáró tényezők. A kötelező oltás amit 2 hónaposan, aztán az emlékeztetőjét 4 hónaposan adják, az egy "koktél". Utána lehet nézni, kb vagy 6 legyengített vírust tartalmaz. Emellé tuti nem adnak be már semmit. Így is eléggé rá tud pörögni a gyerkőcök immunrendszere. A többi esetben, rota, gennyes agyhártya gyulladás, ahogy én tudom ezek szólóban mennek. Szerintem feleslegesen nem durvítanak és adnak be minden szart egyszerre, ha nem muszáj, az a 2-4 hét várakozási idő belefér :)

DFK 2016.06.25. 07:29:31

Az oltásellenesek nemcsak magukat, hanem másokat is veszélyeztetnek. Buta, ostoba emberek.

McKinney 2016.06.25. 08:43:28

hogy árnyaljuk a "képet", jó lenne tudni, hogy a nyitókép fogmosás előtti vagy -utáni állapotban készült?

zizi77 2016.06.25. 08:53:47

@3nt3rth3m4tr1x: enyém 4hósan 3-at kapott, 2 kötelezőt és a rota másodikat. Pici hőemelkedéssel járt.
Gyorsan megnéztem, 4 féle kötelező oltás van, ebből 1 csak 18 hósan. Ugyanabból kizárt, hogy egyszerre több adagot adtak volna be. Ha be is adtak egyszerre 3 félét, ami szintén nem biztos, mert a kórházban adják az egyszeri bcg-t kérdés nélkül, akkor se halhatott volna bele a gyerek valamilyan alapbetegség nélkül, amit nem tártak még fel, főleg ha orvoshoz se jártak a babával.

jacint70 2016.06.25. 09:17:47

@zizi77: Nem védem ezt az oltásellenes baromságot, de feltételezve, hogy igaz amit írsz. azért egy ilyen "orvosilag elhanyagolt" gyereknél még óvatosabban kéne eljárni, a lehetséges következményekre jobban felkészülve, alapos vizsgálat után...

zizi77 2016.06.25. 09:35:35

@jacint70: a helyzet az, hogy az alapvizsgálatok pl egy szívbetegséget nem tárnak fel. Nincs benne a kötelező protokollban a szív uh. Abból tudnak következtetni esetleg, ha nem fejlődik a gyerek megfelelő ütemben. Nem tudom mennyi idős volt a baba, de ha nincs folyamatos orvosi kontroll, akkor lehet nem veszik észre. Ha nem veszik el a gyereket a szülőktől, gondolod hogy elvitték volna mindenfèle vizsgálatokra heteken keresztül, mire kiderül, hogy a babának semmi baja? De sokminden lehet. A bölcsőhalált pl a mai napig nem tudják jósolni, max vannak hajlamosító tényezők, de nem lehet kiküszöbölni. Újraéleszteni meg vagy sikerü, vagy nem. Nálunk is megy a para, 4,5 hónapos a legkisebb.
Gondolom vegre orvoshoz került a baba, aztán az alap vizsgálat után, amivel egészségesnek ítélték, megkapta a szurikat. Tragédia, hogy így alakult persze, de ebben vastagon benne volt mndenki, sajnos a sors is.

jacint70 2016.06.25. 09:47:50

@zizi77: Ezek jó érvek, köszi... ;-)
Mondjuk, ezért balfasz az ilyen szülő, mert azért az, hogy időnként bevizsgálja a körzeti gyerekdoki a kölköt - a szülő jelenlétében -, nem azt jelenti, hogy suttyomban ki is operálja a máját... Viszont, mondjuk észrevesz ezt azt...
Meg azért az oltásokon is el lehet gondolkodni...
Pl. olvasgatni a statisztikákat, hogy a múltban mi volt a túlélési arány meg most mi...
Meg azt, hogy annak ellenére, hogy még elég sok normális szülő van és beadatja, nem hullanak a gyerekek, mint a legyek...
Ez nem olyan, mint a szilikoncici, hogy ne telt volna el kellő idő, és ne lenne elég nagy minta ahhoz, hogy különösebb problémák még ne jöttek volna elő...

KisKirály 2016.06.25. 10:00:45

Mielőtt elszabadulna a pokol, le kell szögezni azt, hogy még szerintem is elhamarkodott dolog teljességgel veszélytelennek nyilvánítani az oltásokat. Ez józan ésszel felfogható dolog. Minden gyógyszer veszélyes, ha a negatív kimenetelű mellékhatáshoz szükséges feltételek fennállnak. Azonban érdemes elgondolkodni, pl. az Ass legújabb ökörségén, idézem: "az polio-mentes Iniában...". Miért is polio-mentes India? Mert eridikálták oltásokkal. Kétségkívül, egy végtelen körökben futott harcot vívunk a természet ellen ezzel a módszerrel, de még mindig adódik a másik lehetőség, hogy mondjuk bevállalunk 1-1 világjárványt, amibe milliók, ha nem milliárdok halnak meg, bizonyos betegségek esetén. És ebbe a gigantikus dologba juharsziruppal, imádkozással, levélevéssel hinni hogy bele tud bárki is szólni, nettó baromság. Meg kéne végre érteni, hogy van olyan, hogy szükséges rossz. Nekem például a gyógyszerem mellékhatása, hogy nagyrészt halálos kimenetelű betegség alakul bennem ki miatta. Lehet választani. Bizonyos eséllyel pusztulok meg, vagy esetleg viszonylag hamar, de garantáltan megdeglek. Valahogy ilyen ez az oltás téma is. És a vicc benne, hogy ezek a marhák szajkózzák orrvérzésig Indiát, meg az ezoterikus tanokat - mégsem képesek felfogni, hogy a világ nem állHAT csak jóból. A világ egy rohadtul kegyetlen hely, az élet pedig nincsen rossz nélkül.

wmiki 2016.06.25. 10:05:56

@KisKirály: csakhogy ahol kötelező az oltás ott nem lehet választani.
Megkérdezés nélkül döfködnek méreginjekciót a gyermekeidbe.
Aztán vagy túléli, vagy így járt....

szóval ez az "érv"ed is hazugság.

Egyébként a poszt elég zagyva lett.
De hát épp ezért illik is az index címlapjára.
Ennél még a menekültajnározó posztok is következetesebbek szoktak lenni.

KisKirály 2016.06.25. 10:23:18

@wmiki: a kötelező oltás tematika megint csak érdekes egyébként. Valóban kissé visszás, hogy a tőlünk keletebbre lévő területektől gyakorlatilag mi (is) védjük Európát ezzel, miközben ők békésen válogathatnak az oltások közül. Mondjuk valószínűsítem, hogy az oltásellenesek lettek volna azok, akik anno csoportokba tömörültek volna, és kiálltak volna a törökök mellett, mert nekik is joguk van ott élni ahol akarnak, tehát az, hogy Európát elfoglalják, pusztán a személyes jogaik érvényesítése. Állítsuk meg a törökgyűlöletet, szépek lesznek azok a mecsetek. Meg azok a fürdők is, mi jó helyek már. Erre a magyar meg jól odaáll izmozni velük, látjátok, majdnem bele is pusztulunk. Remélem érthető miért ezen két dolog között vonok párhuzamot.

Ez van, zagyva vagyok. Nem tetszik, nem kell olvasni. Nem szoktam következetes lenni. Szívesebben hagyok teret a gondolkodásnak, minthogy elszántan sulykoljak egy nézőpontot a végtelenségig.

wmiki 2016.06.25. 10:28:37

@KisKirály: jójó, nem tudsz írni, ez van.
Térjünk vissza a témára.

Említsük meg azt is, hogy még a sikeres "védő"oltások hatása sem tart egy életen át.
Vagyis aki nem oltja be magát újra, kb. évente, az veszélyezteti a közösséget, ahova jár.
Oszt mégse halnak meg milliárdszámra a gyermekek...

Ilyen apróságok valahogy kimaradnak az ilyen írásokból...
Mi lehet ennek az oka?

KisKirály 2016.06.25. 10:38:10

@wmiki: többnyire a védőoltások hatása kitart nagyon sokáig, nem kell évente ismételni mindent. Azért az elég beteg volna :D Ha ez így lenne, elég masszív kulában lenne az emberiség. Emberekről van szó, nem gyerekekről. Az az oka, hogy a zsidók lefizettek, és a gyógyszeripar lobbirészlegének ügynöke vagyok. Amióta megjelent ez az írás, azóta kaptam prémiumot, és a károsult meg a belehalt számlálók végre felpörögtek.

bloglegelő 2016.06.25. 11:21:01

@wmiki: te hülye buzi

zizi77 2016.06.25. 11:47:08

@wmiki: Miki, ha ez tényleg így lenne, akkor 5 évente kötelező lenne életünk végéig újraoltani. Gondolod ezt a lóvét hagyná a gyógyszeripar csakúgy elúszni?

alex4 2016.06.25. 11:55:06

„Vaccine Critics Life Protection Ass."
.
Az utolsó szót szó szerint és nem rövidítésként kell érteni az ő kontextusukban!

wmiki 2016.06.25. 12:22:44

@bloglegelő: ahh, az egyszerű oltáshívő tipikus "érv"elése...

@zizi77: igen
Mivel felnőttek folyamatos zaklatása méreginjekciókkal, már kicsapná a biztosítékot.
Ha nem hiszed teszteltesd le a véred, melyik betegségek ellen vagy még védve, ami miatt anno oltottak...

@KisKirály: dehát a gyógyszercégek nem non-profit intézmények??
Gyíkemberek pedig nem léteznek, mert nem lehet látni őket.
Amit pedig nem lehet látni, az nem létezik **
Tudomány 1x1

Lord_M_ 2016.06.25. 12:59:44

@wmiki: tudod mit, a méreginjekciók lehet mégis jobb alternatíva mint a nem méreginjekció.
Egyfelől ami nem öl meg, az erősebbé tesz.
Másfelől az a poén, hogy ha visszamennénk mondjuk kétezer évet, már a vének tanácsában ülhetnék harminchat évesen.
Most meg "fiatalember"nek szólítanak. Ha a méreginjekciók eredménye, hogy a várható élettartam inkább nyolcvan mint 30 az akkor szerintem rendben van.
Szívesen megnézem mit művel az unokám majd :)

Ha ebben benne vannak a tartósítószerek is - annál jobb.

Az a baj, hogy az alapvető gazdasági érdekek mentén hibáznak az összeesküvők.
A gonosz gyógyszergyárak érdeke, hogy minél tovább éljünk, minél biztonságosabban szaporodjunk - és, hogy a szaporulat is felnőjön és sokáig éljen.
Miért? Mert akkor sok paracetamolt vesz majd mert sokáig fog fájni a feje a villanyszámla miatt. Egyszerűen akkor fogyasztasz többet, ha sokáig fogyasztasz.
Annak semmi értelme, hogy egy oltással belekényszerítsenek egy betegségbe - és csak azzal kezeljenek. Az átlátszó és hamar vége lenne.

A másik amit sokszor elfelejtenek, hogy a homeopátiás cuccot / energetikai csomócsomózást IS pénzért adják. És hogy a homeopata termék gyárak is profitorientált cégek. Sokszor ugyanazzal a befektetői körrel. Szóval a "nagygonoszgyógyszergyár" ugyanúgy ott van a szekrényben csak másik üvegben.
Akkor most mitől védte meg magát a beteg?
Na és mi van a bogyókban - hopp hopp ? Honnan tudjuk, hogy nem kevernek e bele egy kis thiomersált csak hogy folyton szedni kelljen?

A hős természetgyógyászok meg külön történet a gazdasági részen. És nem, nem az alternatív medicina ellen vagyok, csak néhány érv szerintem nem teljesen logikus az anti-gyógyszergyár-orvos listán.

Mindenesetre - számomra elég (egyszerű vagyok) - hogy nem kell attól féljek, hogy a fiam körtemuzsikája egy halott húg koporsójába kerüljön - mert a torokgyíkot egy méreginjekcióval meg lehet előzni.

wmiki 2016.06.25. 13:21:57

@Lord_M_: jogod van a véleményedhez.
Bár megjegyezném, hogy a tudományban nem érv az utána, tehát miatta.
Így azt kijelenteni, hogy a védőoltások MIATT tűntek el bizonyos betegségek, elég elvakult fanatizmusra vall.
Ha beveszek homeopátiás szert, és UTÁNA jobban leszek, akkor a homeopátiás szer MIATT gyógyultam meg?

Amihez viszont nincs jogod, (és másnak sem lenne), hogy a fanatikus hitedet rákényszerítsd másra.
Vagyis hogy te kötelezz engem arra, hogy én is méreginjekciókkal döfködtessem össze magam, és a családomat is.
Aztán ha utána baj történik, akkor megint azzal jönnél, hogy biztosan nem a "védő"oltás beadása MIATT alakult ki az új betegség, csak azért mert utána történt???
Így jártál pajtás, meghalt a gyereked, sajnáljuk, amúgyis meghalt volna később...
Nem kösz...

Irbisz 2016.06.25. 13:27:10

@Kelly és a szexi dög:
komolyan gondoljak, mert kb. biologiai, orvosi ismereteik a különbözö valosagsokban lathato segghülye egyedek szintjen van.
felreertes ne essek, azok az emberkek nem feltetlenül oltasellenesek, mert a butasag es tanulatlansag nem egyenlö összeesküveselmeletek es önveszelyes idiotizmus.

Ez valahogy a minden bogar rovar, de nem minden rovar bogar analogiajara ugy müködik, hogy minden oltasellenes tudatlan, de nem minden tudatlan oltasellenes :)
/a tudatlant a temahoz valo hozzaaertesre ertem, mert diplomas ember is lehet a temaban tudatlan/

wmiki 2016.06.25. 13:30:25

@Irbisz: így, így, mindenki hülye, aki nem az szdszre/dopemanre szavaz

Nyugaton különösen sok a hülye, ott nem csak választhatóak a "védő"oltások, de TB támogatott a homeopátia, és engedélyezett az otthonszülés...
Mint az állatoknál :(
Meglátszik, hogy a sok idióta, nyugati állam, mennyire le is van robbanva...

ja... nem...

encir 2016.06.25. 16:40:01

A sok idióta nyugati állam egészségügyi fejesei e tekintetben irigylik Magyarországot és példának állítják az átoltottság terén.

Irbisz 2016.06.25. 17:43:55

@wmiki:
szepen kevered es összemosod a dolgokat, igazi mellebeszelö es terelö oltasellenes tudatlan modjara, diszpeldanya vagy ezeknek a vitakeptelen egyedeknek.
mivel pedig vitakeptelen, erveket, tenyeket elvetö alakokkal ertelmetlen vitazni, mert olyan fanatikus vagy mint egy nyaknyiszalo ISIS-es, igy nem is kezdek neki a "vitanak", alanyi jogod ostobanak lenni es artani embertarsaidnak, elvegre ha enm lennenek buta es rosszszandeku emberek, akkor ki sem talaltak volna ezeket a fogalmakat.

wmiki 2016.06.25. 17:49:09

@Irbisz: persze, persze, mindenki idióta, aki kételkedik a tévedhetetlen tudományban, és a non-profit gyógyszergyárakban.
Újabb remek érv... :x

Lord_M_ 2016.06.26. 13:25:38

@wmiki: drága testvérem, hát kényszerítettelek én téged? Én a magam véleményét, meglátását mondtam el, illetve, hogy én mi szerint tekintem a világot. (Illetve miként te, úgy én milyen világot gondolok helyesnek a saját utódaimnak).
Ezzel együtt szerintem, ha holnaptól együtt kellene dolgozzunk a világ éhinség ellen, vagy egy akármilyen projekten, tudnánk együttműködni.
Azaz nem raknánk fel egymás adatait az internetre, hogy a másik tábor feleslesen zaklassa a másikat.
Szerintem legalábbis.
A nézetkülönbség az egy dolog - de szándékosan bántani / ártani az egy másik.

Gyere, látogass meg - csinálunk egy grill partit :) és tuti nem oltalak be - se nem beszélünk róla :)
süti beállítások módosítása
<b:if cond='data:blog.pageType == "index"'> <data:blog.pageTitle/> <b:else/> <b:if cond='data:blog.pageType != "error_page"'> <data:blog.pageName/> - <data:blog.title/> <b:else/> ERROR 404 - <data:blog.title/> </b:if> </b:if> ----------------------- */ a,abbr,acronym,address,applet,b,big,blockquote,body,caption,center,cite,code,dd,del,dfn,div,dl,dt,em,fieldset,font,form,h1,h2,h3,h4,h5,h6,html,i,iframe,img,ins,kbd,label,legend,li,object,p,pre,q,s,samp,small,span,strike,strong,sub,sup,table,tbody,td,tfoot,th,thead,tr,tt,u,ul,var{padding:0;border:0;outline:0;vertical-align:baseline;background:0 0;margin:0} ins{text-decoration:underline} del{text-decoration:line-through} dl,ul{list-style-position:inside;font-weight:700;list-style:none;} ul li{list-style:none} caption,th{text-align:center} img{border:none;position:relative} .clear{clear:both} .section,.widget,.widget ul{margin:0;padding:0} h1,h2,h3,h4,h5,h6{padding:0;margin:0} a:link,a:hover,a:visited{color:$(color.theme);text-decoration:none} :focus{outline:0} a img{border:0} #navbar-iframe{display:none;height:0;visibility:hidden} span.item-control,a.quickedit{display:none!important} body{background:$(body.background);color:#222;font-size:14px;font-family:'Open Sans',sans-serif;line-height:22px;padding:0;word-wrap:break-word} .preload{display:none!important} code{padding:2px 4px;font-size:90%;color:#c7254e;background-color:#f9f2f4;border-radius:4px} .archive .home-link,.index .home-link{display:none} .uk-post-title,h2.post-title,h3.wrp-titulo,.PopularPosts ul li a,.item .post-title,.static_page .post-title,.related-title a,.cmmwidget a,ul.post-nav span,.comments h4,.comments .comments-content .comment-header a,ul.post-nav{font-family:'Roboto',sans-serif} p.recent-des,.resumo span,.resumo a,.item .post-body,.static_page .post-body{font-family:'Open Sans',sans-serif} .status-msg-body{font-size:13px} .status-msg-wrap{font-size:13px;margin:0 auto 25px} .status-msg-border{border:1px solid #f0f0f0;opacity:1} .status-msg-bg{background-color:#fff} .status-msg-wrap a:hover{text-decoration:underline} #outer-wrapper{max-width:1130px;margin:0 auto;background-color:#FFF;} .row{width:1055px} #topnav{width:100%;height:50px;margin:0} .tm-head{margin:0 auto;height:49px;line-height:49px; border-bottom: 1px solid #eee;} .tm-menu{float:left} ul#nav {text-align: center;} #nav1 li{float:left;display:inline-block;line-height:49px;padding:0;margin-right:15px} #nav1 li a{ margin-right: 10px; font-family: 'Montserrat'; position: relative; display: inline-block; font-size: 11px; font-weight: 400; text-decoration: none; text-transform: uppercase; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; color: #444;} #nav1 li a:hover,.tn-head #social-top ul li a:hover{color:$(color.theme)} .tm-menu ul li a .fa{margin-right:5px} .tn-right{float:right;height:50px} .social-area{float:left;margin-right: 10px;} .tm-head #social-top{position:relative;display:block;margin-right:0} .tm-head #social-top ul{overflow:hidden} .tm-head #social-top ul li{line-height:50px;display:block;float:left;margin-left:15px;padding:0} .tm-head #social-top ul li a{display:block;float:left;text-decoration:none;font-size:14px;color:#222} .tm-head #social-top ul li a:before{display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale} .tm-head #social-top ul li a:hover{color:$(color.theme)} #social-top .facebook:before{content:"\f09a"} #social-top .reddit:before{content:"\f281"} #social-top .snapchat:before{content:"\f2ac"} #social-top .vk:before{content:"\f189"} #social-top .bloglovin:before{content:"\f004"} #social-top .twitter:before{content:"\f099"} #social-top .gplus:before{content:"\f0d5"} #social-top .rss:before{content:"\f09e"} #social-top .vimeo:before{content:"\f27d"} #social-top .youtube:before{content:"\f167"} #social-top .skype:before{content:"\f17e"} #social-top .stumbleupon:before{content:"\f1a4"} #social-top .tumblr:before{content:"\f173"} #social-top .vine:before{content:"\f1ca"} #social-top .stack-overflow:before{content:"\f16c"} #social-top .linkedin:before{content:"\f0e1"} #social-top .dribbble:before{content:"\f17d"} #social-top .soundcloud:before{content:"\f1be"} #social-top .behance:before{content:"\f1b4"} #social-top .digg:before{content:"\f1a6"} #social-top .instagram:before{content:"\f16d"} #social-top .pinterest:before{content:"\f0d2"} #social-top .delicious:before{content:"\f1a5"} #social-top .codepen:before{content:"\f1cb"} .uk-search-header{ position: relative; height: 49px; margin: 0; padding-left: 20px; border-left: 1px solid #f0f0f0; font-size: 12px; float: right; margin-left: 10px; background: #fff;} .uk-search-header .fa-search{ color: #222; position: absolute; line-height: 50px; font-size: 14px;} .uk-search-header .uk-searchbox-header{height: 50px; border: 0; background-color: transparent; padding-left: 24px; font-size: 12x; color: #000;} #header-blog{padding:50px 0;background-color:#fff;position:relative; text-align: center;} .header-content{margin:0 auto;overflow:hidden} .header-logo img{height:auto;margin:15px 0 0;max-width:100%;margin: 0 auto;} .Header h1{color:#171717;margin-bottom:10px;margin-top:15px;font-size:30px} .header-ads{width:729px;max-width:100%;max-height:90px;float:right;margin:0} #ads-content .widget h2{display:none} #header-navigation{margin:0 auto;top:0;height:55px} .nav-wrapper{font-family:'Montserrat',sans-serif; width: 100%; margin: 0 auto; box-sizing: border-box; height: 55px; border-bottom: 1px solid #eee; border-top: 1px solid #eee;} .header-menu li.home-child{float:left;background-color:#000;height:55px;display:inline-block;padding:0;margin-right:1px;width:50px;text-align:center;margin-top:-1px;} .header-menu li.home-child a{height:50px;line-height:51px;font-size:22px;font-weight:400;color:#FFF} .header-menu li.home-child a:before{content:'\f015';display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;line-height:normal} .header-menu li.home-child:hover{} #menu{display:none} #menu ul li{height:55px;display:inline-block;padding:0;margin-right:1px;transition:all .3s ease-out!important;-webkit-transition:all .3s ease-out!important;-moz-transition:all .3s ease-out!important;-o-transition:all .3s ease-out!important; margin-top: -1px;} #menu ul li:hover{background-color:#000} #menu ul li:hover a{color:#fff} #menu ul li a{height: 55px; line-height: 55px; padding: 18px; color: #000; transition: all .3s ease-out!important; -webkit-transition: all .3s ease-out!important; -moz-transition: all .3s ease-out!important; -o-transition: all .3s ease-out!important; font-family: Montserrat, Helvetica, Arial, sans-serif; font-weight: 400; font-size: 13px; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase;} #menu ul > li > a .fa{margin-right:8px} #menu ul li.hasSub a:after{margin-left:8px;margin-top:0px;position:relative;display:inline-block;content:'\f107';font-family:FontAwesome;font-weight:400;font-size:11px;text-rendering:auto;transition:all .3s ease-out!important;-webkit-transition:all .3s ease-out!important;-moz-transition:all .3s ease-out!important;-o-transition:all .3s ease-out!important} #menu ul li.hasSub ul li a:after{display:none!important} #menu ul li:hover ul{left:auto;z-index:9999} #menu ul li ul{position:absolute;left:-9999px;z-index:9999;width:170px;margin:0;padding:0; text-align: left;box-shadow:0 1px 3px rgba(0,0,0,.3)} #menu ul li ul li{background-color:#fff;float:none!important;display:block;padding:0;margin-right:0;height:auto} #menu ul li ul li:hover{background-color:#000} #menu ul li ul#sub-menu li a{ line-height: 36px; text-decoration: none; height: auto; padding: 12px; color: #000; transition: all .3s ease-out!important; -webkit-transition: all .3s ease-out!important; -moz-transition: all .3s ease-out!important; -o-transition: all .3s ease-out!important; font-family: Montserrat, Helvetica, Arial, sans-serif; font-weight: 400; font-size: 13px; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase;} #menu ul li ul#sub-menu li:hover a{color:#FFF!important} #menu ul li ul li:hover a{color:$(color.theme)!important} #menu ul li,#menu ul li ul,#menu ul li a,#menu ul li ul#sub-menu li a i{outline:0;transition:all 0s ease!important;-webkit-transition:all 0s ease!important;-moz-transition:all 0s ease!important;-o-transition:all 0s ease!important} .selectnav{display:none} #selectnav1{margin-top:10px} select.selectnav{color:#fff;padding:6px 5px 5px;border:0;background-color:#292929;font:14px Roboto,sans-serif;cursor:pointer;width:100%;height:30px} .header-random{position:relative;float:right} .header-random li{list-style:none} .header-random a.rdn-icon{-webkit-transition:all .3s ease-out 0;-moz-transition:all .3s ease-out 0;transition:all .3s ease-out 0;background-color:#000;cursor:pointer;display:block;height:50px;text-align:center;position:relative;right:0;top:-1px;width:50px;border-radius:0} .header-random a.rdn-icon:before{color:#fff;content:'\f074';font-family:FontAwesome;font-size:16px;text-rendering:auto;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;line-height:50px} #content-wrapper{margin:40px auto;overflow:hidden} .error_page #main-wrapper{width:100%!important;margin:0!important} .error_page .sidebar-wrapper,.error_page .status-msg-wrap{display:none} #error-wrap{color:$(main.text.color);text-align:center;padding:60px 0 80px} .error-item{font-size:160px;line-height:1;margin-bottom:20px} #error-wrap h2{font-size:25px;padding:20px 0 10px} #error-wrap .homepage{padding-top:10px;display:block} #error-wrap .homepage i{font-size:20px} #error-wrap .homepage:hover{text-decoration:underline} #main-wrapper{float:left;overflow:hidden;width:700px;word-wrap:break-word} #feat-sec h2,#feat-sec .widget-content{display:none} div#feat-sec h2.title { display: none!important; } .box-title h2{display:block!important;color:#222;font-family:"Montserrat",sans-serif;text-transform:uppercase;font-size:13px;font-weight:500;line-height:13px;margin-bottom:15px} .box-title h2 a{color:#222} .uk-featured-post{overflow:hidden;display:block;margin-bottom:25px} .uk-featured-post .uk-column1{float:left;width:67%;box-sizing:border-box;padding-right:20px} .uk-featured-post .uk-column2{float:right;width:32%} .uk-featured-post .uk-column2 .item2{margin-bottom:15px} .uk-featured-item{overflow:hidden;position:relative;padding:0} .uk-post-thumb{width:100%;height:150px;display:block;overflow:hidden;position:relative} .uk-post-thumb .uk-image{display:block;height:150px;overflow:hidden} .uk-column1 .uk-post-thumb,.uk-column1 .uk-post-thumb .uk-image{height:308px} .uk-post-caption{position:relative;width:100%;padding:10px 0 0;box-sizing:border-box} .uk-column1 .uk-post-caption{padding:18px 0 0} .uk-post-title{ margin-bottom: 5px; font-size: 16px; line-height: 22px; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px;} .uk-column1 .uk-post-title{ font-size: 22px; font-family: 'Montserrat'; line-height: 28px; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px;} .uk-post-title a{color:#222} .uk-post-title a:hover{color:$(color.theme)} .uk-post-meta{font-weight:400;display:inline-block} .uk-snippet span{margin-top: 0; color: #666666; font-size: 13px; line-height: 22px; margin: 0 0 10px; font-family: 'Open Sans',sans-serif;} .uk-post-meta span{float:left; padding: 0; margin: 0; font-family: 'Montserrat', sans-serif; display: inline-block; font-size: 10px; text-transform: uppercase; color: #666;} .uk-column1 .uk-post-meta span{font-size:11px;line-height:1.3em} .uk-post-meta span strong{color:#222} .uk-post-meta span:after{content:"-";margin:0 8px} .uk-post-meta span.uk-date:after{display:none} .uk-column1 .meta-border{margin:3px 0 8px} .uk-post-thumb > a:before { position: absolute; content: ''; width: 100%; height: 100%; background-color: #000; opacity: 0; left: 0; top: 0; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } .uk-post-thumb:hover > a:before { opacity: 0.3; } ul.roma-widget li { padding: 0!important; } ul.roma-widget { border: 1px solid #eee; } .about-me-widget { overflow: hidden; max-width: 100%; display: block; } .author-img { height: 150px; width: 150px; border-radius: 100%; margin: 0 auto 15px; overflow: hidden; text-align: center; } .author-img img { width: auto; } .author-description { margin: 0 2.5% 15px; text-align: center;} .author-description h3 { font-size: 16px; font-weight: bold; margin: 0 0 10px; text-transform: Capitalize; } .author-intro { font-size: 13px; line-height: 1.65; margin: 0 0 15px; } .about-me-widget .social-icons { font-size: 14px; text-align: center; } .about-me-widget .social-icons p { display: none; } .about-me-widget .social-icons a { color: #333; display: inline-block; font-size: 12px; width: 20px; height: 30px; margin: 0 1px; padding: 0; } .about-me-widget .social-icons a, .about-me-widget .social-icons a:hover { color: #333333; } .side-menu .about-me-widget .social-icons a, .side-menu .about-me-widget .social-icons a:hover { color: #999999; } #ads-home{width:728px;max-width:100%;max-height:90px;margin:0 auto 25px;overflow:hidden} #ads-home .widget{line-height:0} #ads-home .widget h2{display:none} .post{display:block;overflow:hidden;word-wrap:break-word} .index .post,.archive .post{ margin-bottom: 40px; padding-bottom: 40px; border-bottom: 1px double #ebebeb} .index .post-outer:nth-of-type(1) .post{padding-top:0} .block-image{float:left;width:34%;position:relative;padding-right:20px;} .block-image .thumb{width:100%;position:relative;display:block;overflow:hidden} .block-image .thumb a{width:100%;display:block;height:250px} .block-image .thumb > a:before { position: absolute; content: ''; width: 100%; height: 100%; background-color: #000; opacity: 0; left: 0; top: 0; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } .block-image .thumb:hover > a:before { opacity: 0.3; } .postags a{ font-family: Montserrat; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; font-weight: 400; font-style: normal; font-size: 11px; opacity: 1; visibility: visible; position:relative; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear;} .postags a{display:none} .postags a:first-child{display:inline-block} .postags {margin-bottom: 12px; } /*** About Widget ***/ .about-widget { float: left; text-align: center; width: 100%; } .about-widget > img { display: inline-block; margin-bottom: 25px; -webkit-border-radius: 50%; -moz-border-radius: 50%; -ms-border-radius: 50%; -o-border-radius: 50%; border-radius: 50%; } .about-widget > p { float: left; width: 100%; } .postags a:after { content: ''; display: block; position: absolute; width: 0%; left: 0; height: 1px; background-color: rgba(26,26,26,.6); bottom: -1px; -webkit-transition: width .3s linear; -moz-transition: width .3s linear; -ms-transition: width .3s linear; -o-transition: width .3s linear; transition: width .3s linear; } .postags a:hover:after { width: 100%; } div#meta-post { display: inline-block; } .published.timeago { position: relative; display: inline-block; font-size: 11px; font-weight: 300; text-transform: uppercase; font-family: 'Montserrat', sans-serif; color: #B7B7B7; } .post:nth-child(2) .postags a{background-color: #000000 !important; color: #fff !important;} div#meta-post:before { display: inline-block; content: '|'; margin-left: 7px; margin-right: 7px; height: -5px; color: #bbb; } .post-outer .postags a { color:#a77158 !important; } .post-outer .postags a:after { background-color: #a77158; } .retitle h2{margin:8px 0;display:block} .post h2 a {font-size: 22px; line-height: 28px; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px; text-transform: none;color:#000; background-image: linear-gradient(0,transparent 0%,rgba(26,26,26,.6) 0); background-image: -webkit-linear-gradient(0,transparent 0%,rgba(26,26,26,.6) 0); background-image: -moz-linear-gradient(0,transparent 0%,rgba(26,26,26,.6) 0); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom left; -webkit-background-size: 0% 1px; background-size: 0% 1px; -webkit-transition: background .2s linear; -moz-transition: background .2s linear; -ms-transition: background .2s linear; -o-transition: background .2s linear; transition: background .2s linear;} .post h2 a:hover{ -webkit-background-size: 100% 1px; background-size: 100% 1px;} .post_author_date{color:#C4C4C4;font-size:13px;font-weight:400;line-height:23px;margin:0 0 25px;text-transform:uppercase} .post_author{font-weight:600;margin-right:5px} div.post_author_date a{text-decoration:none} .resumo{ color: #666666; font-family: 'Droid Serif'; font-size: 14px; line-height: 22px; margin: 0 0 10px;} .resumo span{display:block;margin-bottom:10px} .resumo a{background-color:#171717;color:#fff!important;font-size:11px;font-weight:700;line-height:19px;display:inline-block;padding:0 6px} .resumo a:hover{background-color:$(color.theme)} .post .post-bottom { position: relative; font-size: 10px; padding: 10px 0 0; } .post .post-bottom .post-comment, .post .post-bottom .post-views { position: relative; display: inline-block; margin: 0 15px 0 0; text-transform: uppercase; } .post .post-bottom .post-comment a,.post .post-bottom .post-views { color: #B7B7B7; line-height: 1.42857143; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; font-family: 'Montserrat', sans-serif; } .post-views i, .post-comment a i { display: inline-block; margin: 0 1px 0 0; } .post-share-bar { display: block; text-align: left; line-height: 0; } .post-share-bar-inner { position: relative; display: inline-block; cursor: pointer; height: 32px; width: 32px; border: 1px solid #cbcbcb; border-radius: 50%; } .post-share-bar-inner:before { display: block; position: absolute; left: 0; top: 0; content: "\f064"; font-family: FontAwesome; line-height: 33px; width: 32px; text-align: center; font-size: 14px; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; } .post-share-bar-inner:hover:before { opacity: .5; } .share-bar-total { display: inline-block; z-index: -1; pointer-events: none; line-height: 33px; white-space: nowrap; vertical-align: top; margin-left: 10px; color: #cbcbcb; -webkit-transition: all .2s linear; -moz-transition: all .2s linear; -ms-transition: all .2s linear; -o-transition: all .2s linear; transition: all .2s linear; } .post-share-bar .share-bar-el { display: block; background-color: #fff; padding-left: 2px; padding-right: 2px; position: absolute; opacity: 0; visibility: hidden; left: 0; top: 0; text-align: center; z-index: 1; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; backface-visibility: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; transition-delay: 0s; -webkit-transition-delay: 0s; } .share-bar-el i { display: block; text-align: center; font-size: 14px; height: 32px; width: 32px; line-height: 32px; border-radius: 50%; color: #fff; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; transition-delay: 0s !important; -webkit-transition-delay: 0s !important; } .share-bar-el:hover i, .share-bar-icon:hover i { background-color: #111; border-color: #111; color: #fff; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el { visibility: visible; pointer-events: auto; opacity: 1; z-index: 0; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(1) { -webkit-transform: translate3d(32px, 0, 0); -moz-transform: translate3d(32px, 0, 0); -ms-transform: translate3d(32px, 0, 0); -o-transform: translate3d(32px, 0, 0); transform: translate3d(32px, 0, 0); } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(1) { -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(2) { z-index: 2; -webkit-transform: translate3d(32px, 0, 0); -moz-transform: translate3d(32px, 0, 0); -ms-transform: translate3d(32px, 0, 0); -o-transform: translate3d(32px, 0, 0); transform: translate3d(32px, 0, 0); } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(2) { -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; -webkit-transform: translateX(68px); -moz-transform: translateX(68px); -ms-transform: translateX(68px); -o-transform: translateX(68px); transform: translateX(68px); transition-delay: .1s; -webkit-transition-delay: .1s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(3) { z-index: 3; -webkit-transform: translateX(68px); -moz-transform: translateX(68px); -ms-transform: translateX(68px); -o-transform: translateX(68px); transform: translateX(68px); } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(3) { -webkit-transform: translateX(104px); -moz-transform: translateX(104px); -ms-transform: translateX(104px); -o-transform: translateX(104px); transform: translateX(104px); transition-delay: .2s; -webkit-transition-delay: .2s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(4) { -webkit-transform: translateX(104px); -moz-transform: translateX(104px); -ms-transform: translateX(104px); -o-transform: translateX(104px); transform: translateX(104px); z-index: 4; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(4) { -webkit-transform: translateX(140px); -moz-transform: translateX(140px); -ms-transform: translateX(140px); -o-transform: translateX(140px); transform: translateX(140px); transition-delay: .3s; -webkit-transition-delay: .3s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(5) { -webkit-transform: translateX(140px); -moz-transform: translateX(140px); -ms-transform: translateX(140px); -o-transform: translateX(140px); transform: translateX(140px); z-index: 5; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(5) { -webkit-transform: translateX(176px); -moz-transform: translateX(176px); -ms-transform: translateX(176px); -o-transform: translateX(176px); transform: translateX(176px); transition-delay: .4s; -webkit-transition-delay: .4s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(6) { -webkit-transform: translateX(176px); -moz-transform: translateX(176px); -ms-transform: translateX(176px); -o-transform: translateX(176px); transform: translateX(176px); z-index: 6; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(6) { -webkit-transform: translateX(212px); -moz-transform: translateX(212px); -ms-transform: translateX(212px); -o-transform: translateX(212px); transform: translateX(212px); transition-delay: .5s; -webkit-transition-delay: .5s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(7) { -webkit-transform: translateX(212px); -moz-transform: translateX(212px); -ms-transform: translateX(212px); -o-transform: translateX(212px); transform: translateX(212px); z-index: 7; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(7) { -webkit-transform: translateX(248px); -moz-transform: translateX(248px); -ms-transform: translateX(248px); -o-transform: translateX(248px); transform: translateX(248px); transition-delay: .5s; -webkit-transition-delay: .5s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(8) { -webkit-transform: translateX(248px); -moz-transform: translateX(248px); -ms-transform: translateX(248px); -o-transform: translateX(248px); transform: translateX(248px); z-index: 8; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(8) { -webkit-transform: translateX(284px); -moz-transform: translateX(284px); -ms-transform: translateX(284px); -o-transform: translateX(284px); transform: translateX(284px); transition-delay: .6s; -webkit-transition-delay: .6s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(9) { -webkit-transform: translateX(284px); -moz-transform: translateX(284px); -ms-transform: translateX(284px); -o-transform: translateX(284px); transform: translateX(284px); z-index: 9; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(9) { -webkit-transform: translateX(320px); -moz-transform: translateX(320px); -ms-transform: translateX(320px); -o-transform: translateX(320px); transform: translateX(320px); transition-delay: .7s; -webkit-transition-delay: .7s; } /* social color */ .icon-facebook i, .bg-facebook { background-color: #899DCE; } .icon-twitter i, .bg-twitter { background-color: #60D2F5; } .icon-google i, .bg-google { background-color: #DC4047; } .icon-youtube i, .bg-youtube { background-color: #EF464B; } .icon-linkedin i, .bg-linkedin { background-color: #007BB6; } .icon-pinterest i, .bg-pinterest { background-color: #F74C53; } .icon-flickr i, .bg-flickr { background-color: #FF0082; } .icon-tumblr i, .bg-tumblr { background-color: #32506D; } .icon-skype i { background-color: #00AAE1; } .icon-reddit i { background-color: #F16A5A; } .icon-email i { background-color: #ffcf51; } .icon-digg i { background-color: #505050; } .icon-vimeo i, .bg-vimeo { background-color: #44BBE1; } .icon-rss i { background-color: #F4A62A; } .icon-dribbble i, .bg-dribbble { background-color: #FB70A6; } .icon-instagram i, .bg-instagram { background-color: #709CBF; } .icon-500px i { background-color: #222222; } .icon-vk i { background-color: #4C66A4; } .icon-soundcloud i, .bg-soundcloud { background-color: #fd794a; } span.share-bar-total { /* font-family: "Noto Sans"; */ text-transform: capitalize; font-weight: 400; font-style: normal; color: #bbb; font-size: 12px; opacity: 1; visibility: visible; -webkit-transition: opacity .24s ease-in-out; -moz-transition: opacity .24s ease-in-out; transition: opacity .24s ease-in-out; } .meta-border{display:block;width:60px;height:1px;background-color:#f0f0f0;margin:6px 0 10px} .widget iframe,.widget img{max-width:100%} .index .post-footer,.archive .post-footer{display:none!important} .index .post h2,.archive .post h2{margin:0 0 8px;padding:0} .item .post,.static_page .post{padding:0 0 25px} .date-header{color:#222;display:block;overflow:hidden;font-size:12px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0!important;padding:0} .date-header a{color:#222} #meta-post a { font-family: 'Montserrat', sans-serif; display: inline-block; font-size: 11px; text-transform: uppercase; color: #666;} #meta-post a:after{content:"-";margin:0 8px} .post-meta{color:#222;display:block;font-size:12px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0;padding:0} .hreview{display:none!important} .breadcrumbs .fa-angle-right:before{margin:0 5px} .breadcrumbs{ margin: 0; margin-bottom: 10px; font-family: 'Montserrat', sans-serif; display: inline-block; font-size: 10px; text-transform: uppercase; color: #666;} .breadcrumbs i{color:#888} .breadcrumbs span a{color:#222} .breadcrumbs span{color:#888} .breadcrumbs span a:hover{color:$(color.theme)} .item article{margin-top:20px} .item .post-head,.static_page .post-head{ position: relative; margin: 0 0 10px; border-top: 1px solid #f8f8f8; padding-top: 15px;} .item .post-title,.static_page .post-title{display: inline-block; position: relative; font-size: 32px; line-height: 40px; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px; text-transform: none; color: #000;} .item .post-body,.static_page .post-body{width:100%;font-size:15px;line-height:1.5em;overflow:hidden} .item .post-outer{padding:0} .item .post-body img{max-width:100%} .post-meta a,.post-meta i{color:#222} .post-meta .post-author a:after{content:"-";margin:0 6px 0 8px} .post-timestamp{margin-left:0} .label-head{position:relative;display:block;overflow:hidden;margin-top:20px;padding:0} .label-head span{float:left;display:inline-block;font-size:10px;height:20px;line-height:19px;background-color:#f0f0f0;color:#222;padding:0 8px} .label-head a{float:left;display:inline-block;font-size:10px;height:20px;line-height:19px;background-color:#222;color:#fff;padding:0 8px;margin-left:3px;margin-bottom:3px} .label-head a:hover{background-color:$(color.theme)} .main .widget{margin:0} .main .Blog{border-bottom-width:0} .share-art{position:relative;display:block;overflow:hidden;margin:30px 0;padding:15px 0;border-top:1px dotted #f0f0f0;border-bottom:1px dotted #f0f0f0} .sa-title{display:block;float:left;height:30px;line-height:30px;margin:8px 15px 8px 0;padding:0} .sa-title strong{font-size:16px;display:block} .share-art a{float:left;font-size:12px;line-height:30px;color:#fff;-webkit-border-radius:2px;-moz-border-radius:2px;border-radius:2px;margin:8px 3px;padding:0 20px;height:30px;min-width:30px;text-align:center} .share-art a:hover{background-color:#222;color:#fff} .share-art a i.fa{margin-right:7px;font-size:15px} .share-art .facebook{background-color:#003471} .share-art .twitter{background-color:#00BFF3} .share-art .googleplus{background-color:#EA4D29} .share-art .pinterest{background-color:#C6393D} .share-art .linkedin{background-color:#0077B5} #related-posts{margin-bottom:10px} .related-headline{display:block;color:#222;font-family:"Montserrat",sans-serif;text-transform:uppercase;font-size:13px;font-weight:500;line-height:13px;overflow:hidden;margin-bottom:15px} .hide-label{display:none} .related li{width:31%;position:relative;overflow:hidden;float:left;display:block;box-sizing:border-box;margin:0 0 0 3.5%;padding:0} .related-thumb{width:100%;height:200px;overflow:hidden} .related li .related-img{width:100%;height:200px;display:block} .related-title a{ padding: 10px 5px 10px 0; color: #222; display: block; color: #000; font-size: 14px!important; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; line-height: 18px;} .related-title a:hover{color:$(color.theme)} .related li:nth-of-type(1),.related li:nth-of-type(4),.related li:nth-of-type(7){margin-left:0} .static_page .post-meta,.static_page .old_new{display:none} .firstcharacter{float:left;color:$(color.theme);font-size:75px;line-height:60px;padding-top:4px;padding-right:8px;padding-left:3px} .post-body h1,.post-body h2,.post-body h3,.post-body h4,.post-body h5,.post-body h6{margin-bottom:15px;color:#222} blockquote{font-style:italic;border-left:5px solid #222;font-size:18px;line-height:1.3em;margin:15px;padding:10px 15px} blockquote:before{content:'\f10d';display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;line-height:1;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;margin-right:10px} blockquote:after{content:'\f10e';display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;line-height:1;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;margin-left:10px} .widget .post-body ul,.widget .post-body ol{line-height:1.5;font-weight:400} .widget .post-body ul li{font-size:13px;margin:5px 0;padding:0;line-height:1.5} .post-body ul li:before{content:"\f105";margin-right:5px;font-family:fontawesome} .blogger-tab{display:block} .comments{clear:both;margin-top:0;margin-bottom:0;color:#222} .comments h4{font-size:13px;text-transform:capitalize;font-weight:400;padding:10px 0;margin:0;border-bottom:1px solid #eee} .comments .comments-content{padding:10px 0} .comments .comments-content .comment{margin-bottom:0;padding-bottom:8px} .comments .comments-content .comment:first-child{padding-top:0} .cmm-tabs .content-tab{background-color:transparent;padding:0} .cmm-tabs-header{background-color:#171717;height:32px;margin-bottom:0px;position:relative} .cmm-tabs-header h3 {display:inline-block;margin:0;color:#fff;font-family:'Montserrat',sans-serif;font-weight:500;text-transform:uppercase;font-size:13px;height:32px;line-height:32px;padding-left:10px} .cmm-tabs-header h3 h9{display:none} .simplyTab .cmm-tabs-header .wrap-tab{float:right} .cmm-tabs-header .wrap-tab a{height:auto;line-height:32px;padding:0px 10px;font-size:14px;display:inline-block} .cmm-tabs-header .wrap-tab li{float:left;width:auto} .facebook-tab,.fb_iframe_widget_fluid span,.fb_iframe_widget iframe{width:100%!important} .comments .item-control{position:static} .comments .avatar-image-container{float:left} .comments .avatar-image-container,.comments .avatar-image-container img{height:35px;max-height:35px;width:35px;max-width:35px;border-radius:2px} .comments .comment-block{padding:10px;box-shadow:none;border:1px solid #eee;border-radius:2px} .comments .comment-block,.comments .comments-content .comment-replies{margin-left:47px;margin-top:0} .comments .comments-content .inline-thread{padding:0} .comments .comments-content .comment-header{font-size:14px;border-bottom:1px solid #eee;padding:0 0 3px} .comments .comments-content .user{font-style:normal;font-weight:500} .comments .comments-content .icon.blog-author{font-weight:400} .comments .comments-content .comment-content{text-align:justify;font-size:13px;color:#444;line-height:1.4em} .comments .comment .comment-actions a{margin-right:5px;color:#fff;background-color:#171717;font-size:11px;font-weight:700;line-height:19px;display:inline-block;padding:0 6px} .comments .comment .comment-actions a:hover{background-color:$(color.theme);text-decoration:none} .comments .comments-content .datetime{margin-left:0;float:right;font-size:11px} .comments .comments-content .comment-header a{color:inherit} .comments .comments-content .comment-header a:hover{color:$(color.theme)} .comments .comments-content .icon.blog-author:before{content:"\f007";font-size:12px;font-family:FontAwesome} .comments .thread-toggle{margin-bottom:4px;font-size:13px} .comments .comments-content .comment-thread{margin:4px 0} .comments .continue a{padding:0;padding-top:10px;font-size:13px;padding-left:47px;font-weight:700} .comments .comments-content .loadmore.loaded{margin:0;padding:0} .comments .comment-replybox-thread{margin:0} iframe.blogger-iframe-colorize,iframe.blogger-comment-from-post{height:283px!important} .cmm-tabs.simplyTab .content-tab{background-color:transparent;padding:0;margin-top:0} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab li a{font-family:'Roboto',sans-serif;text-transform:uppercase;color:#fff;font-weight:400;background-color:#222;height:32px;font-size:10px;letter-spacing:1px} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab li a.activeTab{background-color:$(color.theme);color:#fff} .posts-title h2 a:before{margin-right:10px} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab{float:right} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab li{padding:0;line-height: 0;margin-left:0} .wrap-tab{list-style:none} .content-tab{transition:all .0s ease;-webkit-transition:all .0s ease;-moz-transition:all .0s ease;-o-transition:all .0s ease} #blog-pager{clear:both;text-align:center;margin:0;font-family:'Montserrat',sans-serif} .index .blog-pager,.index #blog-pager{display:block} .index .blog-pager,.index #blog-pager,.archive .blog-pager,.archive #blog-pager{text-align: left; color: #a0a0a0; padding: 1rem 2rem; border: 3px #ebebeb solid; display: inline-block; font-family: Montserrat, Helvetica, Arial, sans-serif; font-weight: 700; font-size: 16px; line-height: 1; letter-spacing: -1px; text-transform: none;} .showpageNum a,.showpage a,#blog-pager-newer-link a,#blog-pager-older-link a{ display: inline-block; padding: 0 .5rem;color:#000} .showpageNum a:hover,.showpage a:hover,#blog-pager-newer-link a:hover,#blog-pager-older-link a:hover{decoration:none;color:$(color.theme)} .showpageOf{display:none;font-size:0} .showpagePoint { margin-right: .5em; margin-left: 0.5em; } span.showpageNum:last-child a:after { content: '\f178'; font-family: 'FontAwesome'; margin-left: .8em; font-weight: 100; } span.showpageNum:last-child:before { content: '...'; margin: 0 0.4em; } span.showpage:before { content: '\f177'; font-family: 'FontAwesome'; margin-right: .8em; font-weight: 100; } .feed-links{clear:both;display:none;line-height:2.5em} .sidebar-wrapper{float:right;overflow:hidden;width:300px;padding-top:0;padding-bottom:20px;word-wrap:break-word;color:#666;line-height:1.5em} .sidebar-wrapper .widget{ overflow: hidden; margin: 0 0 50px; } .sidebar h2{ margin: 0 0 20px; font-style: normal; line-height: 1.45; letter-spacing: -0.15px; color: #333333; border: 1px solid #ebebeb; font-family: Montserrat, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 12px; margin-bottom: 30px; padding: 10px 0; position: relative; text-align: center; text-transform: uppercase;} .sidebar-wrapper .widget h2 span { position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; font-weight: 900; text-transform: uppercase; background-color: #fff; padding: 0 0px 0 0; z-index: 1; color:#000; } .sidebar ul{list-style:none} .sidebar li{margin:0;padding-bottom:.25em;padding-right:0;padding-top:0} .sidebar .widget-content{margin:0} #sidebar_tabs .widget h2{display:none} #tab1,#tab2,#tab3{transition:all 0s ease;-webkit-transition:all 0s ease;-moz-transition:all 0s ease;-o-transition:all 0s ease} .tab-opt{padding:0} .tab-opt li{width:33.3333%;background-color:#171717;display:inline-block;padding:0;float:left} .tab-opt{overflow:hidden;clear:both;margin:0 0 10px} .tab-opt li.active,.tab-opt li.active a{background-color:$(color.theme)} .tab-opt li a{text-align:center;padding:0;color:#fff;font-weight:500;font-size:11px;text-transform:uppercase;height:32px;line-height:32px;letter-spacing:1px;font-family:'Montserrat',sans-serif;display:block} .tab-opt li:hover{background-color:#222} #sidebar_tabs .cmmwidget{margin-bottom:20px} .sidebar .roma-widget li:first-child,.sidebar .cmmwidget li:first-child{padding-top:0} .list-label-widget-content li{display:block;padding:6px 0; padding-bottom: 15px; margin-bottom: 15px; border-bottom: 1px solid rgba(255, 255, 255, .05);position:relative} #footer .list-label-widget-content li{display:block;padding:6px 0; padding-bottom: 20px; margin-bottom: 20px; border-bottom: 1px solid rgba(255, 255, 255, .05);position:relative} .list-label-widget-content li:last-child{padding-bottom:0;border-bottom:0} .list-label-widget-content li a,.list-label-widget-content li span:first-child{color:#222;font-size:13px;font-weight:400} #footer .list-label-widget-content li a,#footer .list-label-widget-content li span:first-child{color:#fff;font-size:13px;font-weight:400} .list-label-widget-content li a:hover,.list-label-widget-content li span:first-child{color:$(color.theme)} .list-label-widget-content li span:last-child{color:#aaa;font-size:13px;font-weight:400;float:right} .cloud-label-widget-content{margin-top:10px} .cloud-label-widget-content span a{font-size:12px;color:#999;border:1px solid #eee;padding:7px 14px;float:left;position:relative;display:inline-block;margin:0 1px 1px 0;text-transform:capitalize} #footer .cloud-label-widget-content span a{border:none;} .cloud-label-widget-content span a:hover{color:#fff;background-color:$(color.theme)} .cloud-label-widget-content span span{font-size:13px;color:#757575;background-color:#f9f9f9;padding:7px 14px;float:left;position:relative;display:inline-block;margin:0 5px 5px 0;text-transform:capitalize;-webkit-border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;border-radius:3px} .label-size-1,.label-size-2{opacity:100} .FollowByEmail td{width:100%;float:left} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-submit{margin-left:0;width:100%;border-radius:0;height:30px;font-size:11px;font-family:'Montserrat',sans-serif;color:#fff;background-color:$(color.theme);text-transform:uppercase;letter-spacing:1px} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-submit:hover{background-color:#171717;color:#FFF} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-address{padding-left:10px;height:32px;border:1px solid #EEE;margin-bottom:5px;font:normal normal 13px Roboto;font-size:12px;box-sizing:border-box} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-address:focus{border:1px solid #EEE} .FollowByEmail .widget-content{background:#f0f0f0;padding:10px} .FollowByEmail .widget-content:before{content:"Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.";font-size:12px;color:#222;line-height:1.4em;margin-bottom:5px;padding:0 3px;display:block} .flickr_widget .flickr_badge_image{float:left;margin-bottom:5px;margin-right:10px;overflow:hidden;display:inline-block} .flickr_widget .flickr_badge_image:nth-of-type(4),.flickr_widget .flickr_badge_image:nth-of-type(8),.flickr_widget .flickr_badge_image:nth-of-type(12){margin-right:0} .flickr_widget .flickr_badge_image img{max-width:67px;height:auto} .flickr_widget .flickr_badge_image img:hover{opacity:.5} #ArchiveList select{border:1px solid #EEE;padding:6px;width:100%;cursor:pointer;font:normal normal 13px Roboto} .PopularPosts .item-thumbnail{ margin: 0 10px 0 0 !important; width: 85px; height: 80px; float: left; overflow: hidden;} .PopularPosts .item-snippet{display:none} .PopularPosts ul li img{ padding: 0; width: 80px; height: 80px; border-radius: 50%;} .PopularPosts .widget-content ul li{overflow:hidden;padding:15px 0; } .sidebar .PopularPosts .widget-content ul li:first-child{padding-top:0; border-top:none;} .PopularPosts ul li a{ color: #000; font-size: 14px!important; font-family: 'Montserrat'; line-height: 18px; font-size: 14px; font-weight: 700; letter-spacing: -0.15px; margin: 0; margin-bottom: 10px; text-transform: capitalize;} .PopularPosts ul li a:hover{color:$(color.theme)} .PopularPosts .item-title{margin:0;padding:0} .PopularPosts .item-title .popular_span{color:#C4C4C4;font-size:13px;font-style:normal;line-height:21px;margin-top:3px} li.postz img { height:auto; width: 100%; } ul.roma-widget li { position: relative; overflow: hidden; background-size: cover!important; background-position: center center!important; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; padding:0px; } ul.roma-widget li~li { border-top:1px solid #eee; } ul.roma-widget li a { position: relative; display: block; padding:20px; text-decoration: none; background-color: rgba(255, 255, 255, 1); -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } ul.roma-widget li a .post-title h6 { position: relative; font-size: 15px; line-height: 22px; color: #000; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; z-index: 1; margin: 0 0 0 25px; } ul.roma-widget li a .post-title h6 { margin:0; } ul.roma-widget li a .post-title h6 { line-height: 19px; } ul.roma-widget .post-meta { margin:0; padding:0; border:0; } ul.roma-widget li .post-meta .post-date:before { content: ''; } ul.roma-widget li a .post-date { position: relative; z-index: 1; } ul.roma-widget li a span { display: none; } ul.roma-widget li:first-child a { padding:0; background-color: #000; } ul.roma-widget li:first-child a .post-image { opacity: 0.6; } ul.roma-widget li:first-child a .post-image { margin: 0;line-height: 0; } ul.roma-widget li:first-child .post-title { position: absolute; bottom: 35px; } ul.roma-widget li:first-child .post-title h6 { font-size: 15px; line-height: 21px; color: #fff; } ul.roma-widget li:first-child .post-meta { position: absolute; padding: 0 0 0 25px; } ul.roma-widget li a:hover { background-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); } ul.roma-widget li a:hover .post-title h6 { color: #fff; } ul.roma-widget li:first-child a:hover { background-color: rgba(0, 0, 0, 1); } ul.roma-widget li:first-child a .post-title h6 { padding: 0 0 0 25px; } .post-date { font-size: 11px; font-weight: 300; text-transform: uppercase; font-family: 'Montserrat', sans-serif; color: #B7B7B7; margin-top: 7px; } .box-title h2 span { position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; font-weight: 900; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; background-color: #fff; padding: 0 10px 0 0; z-index: 1; color: #000; } .box-title h2:before { position: absolute; content: ''; width: 100%; height: 2px; background-color: #eee; top: 5px; z-index: 0; } .box-title h2 { position: relative; margin: 0 0 30px; } .cmmwidget li .avatarImage{position:relative;overflow:hidden;padding:0} .cmmwidget li{background:none!important;clear:both;list-style:none;word-break:break-all;display:block;overflow:hidden;margin:0;padding:10px 0} .cmmwidget li span{margin-top:4px;color:#aaa;display:block;font-family:'Open Sans',sans-serif,sans-serif;line-height:1.3em;text-transform:lowercase;font-size:12px;font-weight:400} .avatarRound{width:45px;height:45px} img.rc-img{width:100%} .cmmwidget a{color:#222;position:relative;font-size:14px;text-transform:capitalize;display:block;overflow:hidden;font-weight:500} .cmmwidget a:hover{color:$(color.theme)} .cmmwidget{list-style:none;padding:0} .cmmwidget li .avatarImage{float:left;margin:0 10px 0 0} .post-nav li{padding:0;display:inline-block;width:50%} .post-nav li strong{display:block;padding:0 0 5px;font-weight:700;letter-spacing:1px;font-size:13px} .post-nav li strong i{transition:all .0s ease;-webkit-transition:all .0s ease;-moz-transition:all .0s ease;-o-transition:all .0s ease} .post-nav li.previous a strong:before,.post-nav li.next a strong:after{display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400} .post-nav li.previous a strong:before{content:"\f104";margin-right:8px} .post-nav li.next a strong:after{content:"\f105";margin-left:8px} ul.post-nav{background-color:#FFF;border-top:1px dotted #f0f0f0;display:block;width:100%;overflow:hidden; margin: 30px 0 0;} .post-nav li a{color:#222;line-height:1.33;display:block;padding:15px 0 0;transition:all .0s ease;-webkit-transition:all .0s ease;-moz-transition:all .0s ease;-o-transition:all .0s ease} .post-nav li:hover a{color:$(color.theme)} ul.post-nav span{font-size: 13px; font-weight: 400; padding: 10px 5px 10px 0; display: block; color: #000; font-size: 15px!important; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; line-height: 18px;0} .post-nav .previous{float:left;box-sizing:border-box;padding-right:10px} .post-nav .next{text-align:right;padding-left:10px;box-sizing:border-box} h2{margin:0} .footer-column .roma-widget li{overflow:hidden;border-bottom:1px solid #eee;padding:10px 0} #footer-wrapper{background-color:#1E1E21;} #footer{display:block;overflow:hidden;width:100%;border-bottom: 1px solid #0e0e0e;} .footer-sections{overflow:hidden;margin:0 auto;padding:50px 0} .sect-left{display:inline-block;float:left;width:30%;margin-right:5%} .sect-left .widget:nth-child(2){margin-top:15px} .sect-left:nth-child(3){margin-right:0} .sect-left .widget-title{position:relative;margin-bottom:25px;} .sect-left h2{ color: #aaa; margin-bottom: 8px; font-family: 'Montserrat',sans-serif; position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; font-weight: 900; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; padding: 0 10px 0 0; z-index: 1; } .sect-left h2 a{color:#fff} .sect-left .PopularPosts ul li a,.sect-left .cmmwidget a,.sect-left .roma-widget .wrp-titulo a{color:#fff} .sect-left .roma-widget li{overflow:hidden;padding:10px 0} .sect-left .PopularPosts .widget-content ul li:first-child,.sect-left .roma-widget li:first-child{padding-top:0} .sect-left .roma-widget .wrp-titulo a:hover,.sect-left .PopularPosts ul li a:hover,.sect-left .cmmwidget a:hover{color:$(color.theme)} .footer-wrapper{color:#aaa;display:block;overflow:hidden;padding:15px 0 13px;width:100%; border-top: 1px solid rgba(255, 255, 255, .1); padding-top: 40px; padding-bottom: 40px; } .footer-wrapper .footer-sec{margin:0 auto} .footer-wrapper .copyright{font-size: 14px; line-height: 40px;} .footer-wrapper .copyright a{color:#fff} .footer-wrapper .copyright a:hover{color:$(color.theme)} .footer-wrapper #social-footer{float:right;position:relative;display:block;margin-right:-12px} .footer-wrapper #social-footer ul{overflow:hidden} .footer-wrapper #social-footer ul li{ font-size: 18px; padding: 0; display: block; height: 40px; float: left; text-align: center; margin-right: 10px; width: 40px; line-height: 40px; border-radius: 50%; color: #111; background-color: rgba(0, 0, 0, .05); -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; color: #fff; background-color: rgba(255, 255, 255, .1);} .footer-wrapper #social-footer ul li a{display:block;text-decoration:none;color:#aaa} .footer-wrapper #social-footer ul li a:hover{color:$(color.theme)} .footer-wrapper #social-footer ul li a:before{display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale} .footer-wrapper a:active,.footer-wrapper #social-footer ul li a:active{color:$(color.theme)} #social-footer .facebook:before{content:"\f09a"} #social-footer .reddit:before{content:"\f281"} #social-footer .snapchat:before{content:"\f2ac"} #social-footer .vk:before{content:"\f189"} #social-footer .twitter:before{content:"\f099"} #social-footer .gplus:before{content:"\f0d5"} #social-footer .rss:before{content:"\f09e"} #social-footer .bloglovin:before{content:"\f004"} #social-footer .vimeo:before{content:"\f27d"} #social-footer .youtube:before{content:"\f167"} #social-footer .skype:before{content:"\f17e"} #social-footer .stumbleupon:before{content:"\f1a4"} #social-footer .tumblr:before{content:"\f173"} #social-footer .vine:before{content:"\f1ca"} #social-footer .stack-overflow:before{content:"\f16c"} #social-footer .linkedin:before{content:"\f0e1"} #social-footer .dribbble:before{content:"\f17d"} #social-footer .soundcloud:before{content:"\f1be"} #social-footer .behance:before{content:"\f1b4"} #social-footer .digg:before{content:"\f1a6"} #social-footer .instagram:before{content:"\f16d"} #social-footer .pinterest:before{content:"\f0d2"} #social-footer .delicious:before{content:"\f1a5"} #social-footer .codepen:before{content:"\f1cb"} .sect-left .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-address{border:1px solid #333;background-color:#222;color:#ddd} .sect-left .FollowByEmail .widget-content{background-color:#222} .sect-left .FollowByEmail .widget-content:before{color:#ddd} .sect-left .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-submit:hover{background-color:#333} .sect-left #ArchiveList select{border:1px solid #272727;background-color:#222;color:#ddd} .sect-left #ArchiveList select option{color:#ddd} .sect-left .cloud-label-widget-content span a{color:#ddd;background-color:#101010} .sect-left .cloud-label-widget-content span a:hover{color:#999;} #back-to-top{ color: #fff;background:#111; padding: 7px 10px; font-size: 14px; text-align: center; border: 3px solid #111;transition:all 0s ease;-webkit-transition:all 0s ease;-moz-transition:all 0s ease;-o-transition:all 0s ease} #back-to-top:hover{transition:all .3s ease;-webkit-transition:all .3s ease;-moz-transition:all .3s ease;-o-transition:all .3s ease} .back-to-top{position:fixed!important; bottom: 70px; right: 34px; z-index: 999; width: 40px;z-index:9999} div#hague_widget_social-2 li { padding: 0px; } .social-media-widget ul { border-top: 1px solid #eee; border-bottom: 1px solid #eee; border-right: 1px solid #eee; } .social-media-widget ul li~li { border-top: 1px solid #eee; } .social-media-widget ul li a{ display: block; font-size: 9px; font-family: 'Montserrat', sans-serif; font-weight: 500; letter-spacing: 0.3px; text-transform: uppercase; text-decoration: none; color: #000; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } .social-media-widget ul li a i{ position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; width: 40px; height: 40px; text-align: center; line-height: 42px; margin: 0 10px 0 0; z-index: 1; border-right: 1px solid #eee; border-left: 1px solid #eee; } .social-media-widget ul li a span{ display: inline-block; float: right; font-size: 9px; text-transform: uppercase; margin: 0 30px 0 0; line-height: 40px; } .social-media-widget ul li a.facebook:hover{ background-color: #3b5998; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.twitter:hover{ background-color: #00aced; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.dribble:hover{ background-color: #ed689b; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.linkedin:hover{ background-color: #0077b5; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.flickr:hover{ background-color: #ff0084; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.tumblr:hover{ background-color: #3d5a70; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.vimeo:hover{ background-color: #1ab7ea; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.youtube:hover { background-color: #dd1a2a; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.instagram:hover{ background-color: #125688; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.google:hover{ background-color: #dd4b39; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.foursquare:hover, .sidebar-social ul li a.foursquare:hover { background-color: #f94877; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.pinterest:hover { background-color: #cb2027; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.deviantart:hover{ background-color: #04cc47; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.behance:hover{ background-color: #005cff; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.facebook:hover i, .social-media-widget ul li a.twitter:hover i, .social-media-widget ul li a.dribbble:hover i, .social-media-widget ul li a.linkedin:hover i, .social-media-widget ul li a.flickr:hover i, .social-media-widget ul li a.tumblr:hover i, .social-media-widget ul li a.vimeo:hover i, .social-media-widget ul li a.youtube:hover i, .social-media-widget ul li a.instagram:hover i, .social-media-widget ul li a.google:hover i, .social-media-widget ul li a.foursquare:hover i, .social-media-widget ul li a.pinterest:hover i, .social-media-widget ul li a.deviantart:hover i, .social-media-widget ul li a.behance:hover i{ border-color: #fff; } .cmm-tabs.simplyTab { margin-top: 30px; } span.reading-time { position: relative; display: inline-block; font-size: 11px; font-weight: 300; text-transform: uppercase; font-family: 'Montserrat', sans-serif; color: #757575; } a.timestamp-link:after { content: "-"; margin: 0 6px 0 8px; } span.uk-date { color: #B7B7B7; } .footerwidget .widget h2 { display: block; position: relative; text-align: center; } div#footer-instagram { position: relative; margin-top: 0px; } .my-insta-box { position: absolute; z-index: 99; opacity: 0.95; padding: 10px; top: 50%; left: 50%; transform: translate(-50%, -50%); margin-bottom: 14px; } a.btn-style { background: rgb(255, 255, 255); padding: 10px 20px; color: #000; } div#footer-instagram h2 { display: none; } #instafeed{width:100%;display:block;margin:0;padding:0;line-height:0;} #instafeed img{height:auto;width:100%} #instafeed a{padding:0;margin:0;display:inline-block;position:relative} #instafeed li{ width: 30.3%; padding: 4px!important;float:left; -webkit-transition: all ease-in-out .5s; -moz-transition: all ease-in-out .5s; -ms-transition: all ease-in-out .5s; -o-transition: all ease-in-out .5s; transition: all ease-in-out .5s;list-style: none;} #instafeed .insta-likes{width:100%;height:100%;margin-top:-100%;opacity:0;text-align:center;letter-spacing:1px;background:rgba(255,255,255,0.4);position:absolute;text-shadow:2px 2px 8px #fff;font:normal 400 11px Montserrat,sans-serif;color:#222;line-height:normal;transition:all .35s ease-out;-o-transition:all .35s ease-out;-moz-transition:all .35s ease-out;-webkit-transition:all .35s ease-out} #instafeed a:hover .insta-likes{opacity:1} .group-share.pull-right li span { font-family: Istok Web,sans-serif; color: #4F5152; text-transform: uppercase; font-size: 12px; /* line-height: 1px; */ letter-spacing: 0.8px; } /*---Flicker Image Gallery-----*/ .flickr_plugin { width: 100%; } .flickr_badge_image { float: left; height: 68px; margin: 8px 5px 0px 5px; width: 62px; } .flickr_badge_image a { display: block; } .flickr_badge_image a img { display: block; width: 100%; height: auto; -webkit-transition: opacity 100ms linear; -moz-transition: opacity 100ms linear; -ms-transition: opacity 100ms linear; -o-transition: opacity 100ms linear; transition: opacity 100ms linear; } .flickr_badge_image a img:hover { opacity: .5; } /* Slider */ .slick-slider { position: relative; display: block; -moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box; -webkit-user-select: none; -moz-user-select: none; -ms-user-select: none; user-select: none; -webkit-touch-callout: none; -khtml-user-select: none; -ms-touch-action: pan-y; touch-action: pan-y; -webkit-tap-highlight-color: transparent; } .slick-list { position: relative; display: block; overflow: hidden; margin: 0; padding: 0; } .slick-list:focus { outline: none; } .slick-list.dragging { cursor: pointer; cursor: hand; } .slick-slider .slick-track, .slick-slider .slick-list { -webkit-transform: translate3d(0, 0, 0); -moz-transform: translate3d(0, 0, 0); -ms-transform: translate3d(0, 0, 0); -o-transform: translate3d(0, 0, 0); transform: translate3d(0, 0, 0); } .slick-track { position: relative; top: 0; left: 0; display: block; } .slick-track:before, .slick-track:after { display: table; content: ''; } .slick-track:after { clear: both; } .slick-loading .slick-track { visibility: hidden; } .slick-slide { display: none; float: left; height: 100%; min-height: 1px; } [dir='rtl'] .slick-slide { float: right;