Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Régi Újra meg Újra blog

Régi Újra meg Újra blog

Jazzy és az oltásellenes szégyenfolt

2016. február 28. - KisKirály

Antal Valéria ámokfutása után, a konteó továbbra is vígan éldegél a magyar médiában sajnos. Ez esetben, az általam (eddig) nagyon kedvelt Jazzy rádió egy műsorában szabadult el a hülyeség-cunami, mindaz úgy tálalva, mintha egy halál komoly dolog lenne. Pedig nem az sajnos - vicc az egész. Figyelmeztetés: roppant tömény és arrogáns írás következik!

H. Varga Mariann beszélgetett a Dr. Jazzy című műsorban két... orvossal, nem másról, mint az oltáskárosodásokról. A beszélgetés alatt a pokol szabadult el, volt itt minden, de főleg autizmus. Véleményem szerint megengedhetetlen, hogy egy áltudomány propagáló emberek, országos szinten terjeszthetik a már milliószor, tudományosan cáfolt butaságokat. Nézzük meg hát kik is voltak az interjúalanyok.

Egyikük dr. Kürti Katalin, a gyermekorvosból lett homeopata. Igen, homeopátia. Végül is mindig a trendekhez kell igazodni, hiszen valamiből meg kell élni ugyebár. Persze, drága az antibiotikum, de hát ha a feleannyiba kerülő cukorgolyó után több marad a hálapénzre, akkor bizony elkezd viszketni az a fránya tenyér. Természetesen honlapján elhangzik a holisztikus szó pár tucatszor, ez a különös kifejezés amit mostanság annyiszor erőltetnek magukra emberek, mert mégis jobban hangzik, mintha azt mondaná: placebo. Másikuk dr. Ébert Jenő, a belgyógyászból lett - ismét - homeopata. A meggyőződéses harcos, aki szerint a védőoltás bűn - de vajon ha annyira tudja ezt, miért csak mindenféle ezoterikus szemét-csatornákon találkozunk vele? Őt is erősen megfertőzte idővel a tévhit, annyira hogy orvosi hitvallását feladva a marhaságok felé fordult: az emberi butaság egy újabb áldozata, aki sajnos diplomája nyomán doktornak nevezheti magát.

Innentől már sejthető, hogy a 36 perces utazás nem lesz könnyű egy reálisan gondolkodó ember számára, azonban Mariann mintha direkt támadást indított volna a józan ész ellen, ezt volt szíve a világba kürtölni. Felelősen gondolkodó ember, ilyen téveszméket nem hogy reklámoz, hanem egyenesen harcol ellenük. Három héttel ez előtt, mi, gondolkodó emberek, ilyen szemszögből nézve, ismét veszítettünk egy csatát a homeo-ezo söpredékkel szemben. Először is le szeretném tisztázni, hogy igen, vannak oltási károsodások, ez sajnos elkerülhetetlen. De mint minden alkalommal, most is el kell mondjam: az átoltottság társadalmi érdek, és nem egyéni helyzet kérdése - lehet ez ellen ágálni, azonban a számokkal nem érdemes vitatkozni. És most nem a naturahírekes elferdített számokra, és statisztikákra kell gondolni! Nézzük hát meg percről percre, mi is volt a gond ezzel az adással. Csak a lényegesebb pontokat fogom kiemelni, lévén hogy egyes pontoktól eltekintve az egész beszélgetés egy szellemi pöcegödör.

A teljes írás megértéséhez ajánlom egy korábbi posztomat, mely folytatásra szorul, de pár vakcinaellenes-bullshit cáfolata megtalálható benne, illetve a vedooltas.blog.hu blogot.

 

0:35

Nos, már a legelején a műsornak találkozunk egy teljesen fals meglátással: miszerint nagyon keveset tudunk az oltásokról - ajánlom azt a több száz tanulmányt a témában.

 

1:19

Innentől kezdi el dr. Ébert Jenő osztani a nem túl kiegyensúlyozott tájékoztatást arról, hogy mi az az oltási károsodás tulajdonképpen. Elmondása szerint a vakcináknak az egészen aprótól kezdve halálos mellékhatása is van. Igen, jól érzékeli az olvasó, kifejezésmódja azt sugallja, hogy pontosan ugyan olyan eséllyel lehet belehalni egy oltásba, mint amilyen eséllyel lesz ideiglenes bőrpír annak helyén. A valóság azonban az, hogy az elmúlt 10 évben, példának okáért Amerikában, a VAERS (oltási ártalmakat gyűjtő Amerikai adatbázis) szerint 108 haláleset volt, ami a himlőoltással volt összefüggésbe hozható. És akkor számoljunk egy keveset. Az Amerikai populáció 2005. Július 1-én 295,52 millió ember volt. 10 évvel később, ez 320,22 millió volt, tehát 10 év alatt 24,7 millió ember született, a CDC szerint ennek 92%-a volt himlő ellen oltva, 22,724 millió ember. Ha ezt a 108 halálesettel összevetjük, a halálozási arány az oltásokra nézve ez esetben  0,000475%. Még ha azt is mondjuk, hogy a VAERS csak nemrég kezdte meg működését, és ezt a számot duplázzuk, akkor is nagyon alacsony lesz. Így úgy gondolom, csak úgy elejteni egy olyan állítást, hogy a vakcinákba bele lehet halni, több mint felelőtlenség, és tájékozatlanság. Kicsit még általánosít az úr a továbbiakban, de semmi extrém, úgyhogy menjünk tovább.

Kiegészítés: 

"Ez így csak közelítően igaz, ui. nem vetted figyelembe a halálozásokat. A 24.7 milliós növekedéshez ennél több születés kellett, mert közben meghalt a kezdeti 295 milliós lakosság kb. 12.5%-a, kb. 80 éves átlagéletkorból kiindulva. Vagyis 24.7+36.8=61.5 millió születéssel kell számolni.

Másfelől persze ez a szám nem veszi figyelembe a bevándorlást, amiről nincs adatom és nem akarok utánakeresni. Mindenesetre egészen biztos, hogy az általad kiszámított oltási halálozási aránynál a valós arány jelentősen kisebb."
Köszönöm Kovács Nocraft Józsefnének és Kiss Lajosnak a meglátást.

 

2:47

Ébert úrtól megtudjuk, hogy gyakorlatilag az életünkben megjelenő negatív dolgok azok az akár hetekkel korábban kapott oltástól is lehet. Ezzel nem vitatkozom - azonban ismét, egy általánosított tényt hallunk. 10 évre rá ha meghalok, az is az oltástól lesz? (Szerintük lényegében igen egyébként.)

 

3:53

Vissza a múltba évtizedeket: dr. Kürti Katalin szájából elhangzik az első érv, amivel az első himlőoltás ellen harcoltak - az idegen anyag a testbe juttatásának káros mivoltja, illetve az "invazív" kifejezés. Kérdéses persze, hogy mit tekintünk idegen anyagnak. Az oltásban lévő szerek, melyek ugyan úgy molekulákból vannak mint bármi más, mennyivel idegenebbek, mint az a csokoládé, melyet gyermekünknek adunk? Társadalmunkban jelenleg, mi olyan anyaggal találkozunk, ami 200 éve még idegennek számított, mégis manapság életünk szerves része lett? Nagyon sokkal, csak megsúgom. Az invazív kérdéskörben pedig tisztában kell lennünk a fogalom valódi jelentésével, és nem is kell többet mondjak:

"A beteg testébe bőrön, nyálkahártyán vagy más testnyíláson keresztül behatoló fizikai beavatkozás, ide nem értve a beteg számára szakmai szempontból elhanyagolható kockázatot jelentő beavatkozásokat." (1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről)

 

4:36

"...vagy az oltás lesz, ami felgyorsítja a folyamatot?" Tehát az elképzelés Mariann fejében az, hogy egy betegség lefolyásának módját valami módon az oltás puszta ténye erősíti. Ez megint csak egy, a sokak fejében kialakult miszkoncepció eredménye, miszerint az immunrendszernek "ereje" van. Az, hogy ez a miszkoncepció a fejekben helyreálljon, tudatosítani kéne az emberekben, hogy az immunrendszer nem csak pár T-sejt, akik néha vadásznak, hanem sejtek, szövetek és szervek egy roppant komplex együttese. De hadd ne én olvassak már más helyett...

 

5:18

És már elkezdődik az autizmus gondolatának enyhe elszórása. Kürti szájából elhangzik az a téboly, hogy az oltásoktól megeshet hogy a gyerek megáll a fejlődésben. Aztán kiderül, hogy minden, a fejlődés során tapasztalható hiba, a vakcinákra vezethető vissza. Beszédhibás a gyerek? Az oltás miatt! Még itt hangzik el az az érdekes gondolat, hogy az oltási károsodások esetén okot kell keresni, okot kell találni. Na itt a hiba. Hogy kell...

 

7:35

Lappangási idő kerül terítékre, megtudjuk hogy ez a fogalom is az oltásokkal állítható párhuzamba körülbelül. Szégyen.

 

8:47

index_1.jpg

Megtudjuk azt is, hogy lényegében bármi utalhat autizmusra. Mondom BÁRMI. Valahol, Wakefield most nagyon felnevetett...

 

11:00 és annak környéke

Felmerül, hogy ők azért ilyen borzasztó okosak, mert megfigyelésekre és tapasztalatokra alapozzák az egész zagyvaságukat. Kérdésem a következő: egy anya, a gyermekével kapcsolatban mikor lesz reális? Még a legerősebbek is hajlamosak sok mindent túlreagálni az anyaság szorításában. Ez intelligencia, és kiegyensúlyozott értékrend kérdése. Amennyiben ez nincsen meg, pontosan ugyan olyan kiegyensúlyozatlan lesz a megfigyelés is, illetve az abból tévesen levezetett "orvosi" ténykedés. Egyszerűen téves az a meglátás is, hogy kevés tanulmány készül az oltásokról. Rengeteg van. De ha valaki gyűlöli teszem azt Kafkát, ne mondja már hogy kevés írása van, és azért gyűlöli, mert alig írt, és mégis híres. Ez struccpolitika. És így lesz MINDENBŐL autizmus. Amerikával pedálozik kicsit Ébert, az ostoba mozgalmuk melegágyával, és megpróbálja az incidencia fogalmát felhasználni őrültsége megmagyarázására. Az autizmus, pont az előbb mondták ki, hogy spektrumzavar, ami egyre szélesedik ahogy megismerjük - persze hogy nő az incidencia, ahogy felfedezzük, hogy egyre szélesebb spektruma van az arra utaló jelenségeknek. Ezek az emberek megint csak elfelejtenek valamit: nem a múltban élünk, és a világ halad, a tudomány fejlődik, velük ellentétben! És csak az adalék: régen is oltottak. Ráadásul teljesen más vakcinákkal mint azt ma teszik: sokkal biztonságosabbak, és a szervezet számára nem annyira megterhelőek.

 

13:08

A változó világ elfogadhatatlansága, valami egészen elképesztő szinten jellemzi ezeket az embereket. Az, hogy ők képtelenek alkalmazkodni, azt nem a világra kéne kivetíteni. Igen, több a kötelező, hiszen fejlődünk. Megtehetjük, hogy minél több dologtól védjük meg az emberiséget, és a fentebb említett okból már sokkal gyorsabban végezhetjük ezt el mint korábban.

 

14:48

Kürti egészen elképesztő kijelentést tesz: a természetben nincsen olyan, hogy a szervezet egyszerre egynél több betegséggel küzd. Nos, én most venném el tőle a titulusát. Valószínűleg ezért vagyok én is itthon egy hete, sclerosis multiplex-el, övsömörrel, és megfázva. Igen. Egyszerre egy dologgal, a természet kiválasztja hogyan akar lebetegedni, istenem...

 

16:00 körül

Ébert, a japán kutatásokat emlegeti. Azonban egy dolgot elfelejt megemlíteni: Japán egy szigetország. Saját közösségük roppant mód zárt, össze sem hasonlítható mondjuk egy Európai országéval. A szükséges hozzáállásuk így aztán teljesen más, mint a mi esetünkben. Hogy ez miért igaz fokozottan, az később még ki fog derülni, egyelőre maradjunk annyiban, hogy az elszigetelt közösségek közt nagyon sok betegség még csak nem is ismert. Aztán jön megint egy olyan szókapcsolat, ami orvos szájából, hát... Védekező immunrendszer. Az autoimmunitás nem az immunrendszer védekezése, nincsen mitől megvédje a szervezetet, hanem annak az (látszólag) ok nélküli megtámadása. Hosszú évek óta próbálnak rájönni az autoimmun betegségek okaira, de Ébert, az orvosok gyöngye, bizony már ezt is tudja: védekezik az immunrendszer saját szervezetünk ellen. Nobelt a csávónak, a világ egyik nagy problémáját megoldotta! Az ok: az adalékanyagok, amiket meg is nevesít - higany, és alumínium.

 

17:40

Miután Mariann hirtelen elmondja, hogy háziorvosuk felvilágosította, hogy a gyerekeknek adott vakcinák már nem tartalmaznak higanyt, Ébert gyorsan visszakozik is. Ennyit a hitelességről. De van alumínium! És ez így igaz. Nézzük miféle ökörségeket hallhatunk ez ügyben, úgyhogy meg kell álljunk kicsit. Valóban létezik egy Makrofágiás myofasciitis nevezetű állapot, rövid nevén MMF. 1993-ban írták le először a betegséget, melynek lényege hogy mikroszkopikus léziók jelentkeznek az izom-szövetben, mely fáradtságot, és izomfájdalmakat okoz többek között. Egyes kutatások arra mutattak rá, hogy az MMF lehetséges kiváltó oka lehet Alumínium-hidroxid adjuváns, melyet a vakcinákban használnak: ugyanis az injekció helyén alumínium depozitok képződhetnek, melyet aztán a makrofágok megtámadnak, egy stabil, és folyamatos gyulladásos állapotot fenntartva. Viszont hallgassuk meg, mit is mond Ébert? Hogy a makrofágok az agyba viszik az alumíniumot. NEM viszik az agyba. A környező szövetekig, illetve a legközelebbi nyirokcsomóig viszik el, ha elviszik. Természetes táplálkozásunkból sokkal de sokkal több alumínium jut el az agyunkig, mint a vakcinálásból, és hozzá kell tenni, hogy még így is az agy az utolsó szervünk, az alumíniumot felhalmozók listájában. És ezt laikusként, puszta angoltudással vontam le ebből a tanulmányból. Ugyanitt kell megemlíteni, hogy míg napi 9-14 mg alumíniumot elfogyasztunk az aktuális, ezen idők emberére jellemző étrenddel, addig egy vakcina kb. 1 mg alumíniumot tartalmaz. Értem? Forrás itt és itt. Ettől függetlenül, az emlegetett ASIA szindróma valóban összefüggésbe hozható az MMF-el, azonban jelenleg elég kevés tanulmány mutat erre rá nyíltan. És ismét: ennyit a hitelességről.

 

19:50

Átmentünk Antal Valériába. Deodorant kérem szépen! Kell többet írjak? Szerintem nem...

 

20:20

Így kell egy értelmes megnyilatkozást átvezetni hülyeségbe: igaz, hogy az agyonhasznált antibiotikumok az elmúlt években már előre több bajt szültek, mint gondoltuk volna, azonban kérdem én, hogyan tudja egy orvos az antibiotikumot és a védőoltást pontosan ugyan azon kalap alá venni? Hát kérem, úgy, hogy jusztifikálnia kellett saját téveszméjét, valamivel, ami kivételesen igaz. Gratulálok, szép volt, most hogy megtévesztett egy csomó embert, leülhet Katalin.

 

29:04

A lengyel vizsgálatra, ami azóta a vakcinaellenesek egyik fő "érve",  egyelőre nem szeretnék reagálni, ugyanis egy teljes posztot megér a téma kivesézése.

 

24:50

Kicsit pörgünk azon, hogy a jogi szabályozás felénk roppant mód megköveteli, és betartatja az oltási rendet. Az a baj kedves "doktorok", hogy tranzitország vagyunk. Mindig is mi voltunk Európa védőbástyája. Egyszerűen területi elhelyezkedésünk okán - ezzel az erővel azon is háboroghatnánk, hogy a gonosz törökök miért rajtunk keresztül szerettek volna Európába jönni... Meg kéne már végre tanulni megérteni, hogy a világ statikus - vagy igazodunk hozzá saját helyzetünkhöz mérten, vagy végünk van. Mint ahogy ők ketten is igazodtak, és homeopaták (sic!) lettek...

 

25:35

Aki nem téveszmés, és van felelősségtudata, az NEM mondja ezt.

 

26:15

Felmerül ismét a mártírkodás problematikája. Kérdem én, tanulmányok tucatjai által alátámaszott, a valóságban is tökéletesen működő, az egyetemeken világszerte oktatott dolgot miért kéne külön vállalni bárkinek is? Az orvostudomány ezen része bizonyított. Igen, tudom, az antivakcinások is bizonyítottak, mondjuk Disneylandben, igen... El vagytok tévelyedve kedveskéim, felcseréltétek a szerepeket. Úgy adja elő Katalin ezt a dolgot, mintha ez valami forradalmi szerep lenne - persze, valahol az. Csak egy gond van az ostobasággal: valahogy olyan mint a halál. A halott nem tud róla hogy meghalt, de mindenkinek nagyon fáj körülötte. Úgyhogy marad a forradalmasító butaság fegyverként lengetése. A jogszabályaink, pedig ismét: okkal olyanok, mint amilyenek. Tudom, roppant nehéz ezt elfogadni - no az a hős, aki mégis megteszi, és nem ezek az emberek, akik több ezer másikat veszélyeztetnek.

 

28:00

Elhangzik egy igazság. Az mindig kell a végére.Azt hiszik, attól lesz hiteles amit előtte mondtak. Sajnos nem.

 

32:05

Elhangzik Katalin szájából, hogy ugyan ő nem akar ijesztgetni, de azért csak meghalt egy gyerek, miután évekkel a korábbi oltási problémák után újraoltották. Amúgy emberek, én nem akarok senkit ijesztgetni, de pont egy olyan konyhakéssel öltek meg a napokban valamit mint a Tiéd. Nem akarod megnézni hogy megvan-e a szekrényben? Érdekes módon, többféle keresési módszerrel sem találtam az említett esetről információt. Arról igen, hogy 11 hónapos gyerek meghalt agyhártyagyulladásban, mert nem volt oltva - igaz, ez nem az AV-mozgalom hibája, hiszen a vakcina nem volt elérhető azon a területen. Azonban talál még az ember írást a hat éves spanyol fiúról, akinek vakcinaellenességük oda vezetett, hogy 1986 után először, diftéria ismét áldozatot követelhetett magának... A továbbiakban önellentmondásba kavarodik ismét: míg az előbb még minden szervezet más és más volt, most azt várná el az orvosoktól, hogy tökéletesen ismerjen egy állítólagosan teljesen egyedi szervezetet. A "kell" kifejezés használata, több mint arroganciát sugall.

 

32:56

Itt pedig elhangzik egy bújtatott felhívás a szülők felé: kényszerítsenek ki változást. Tehát a tömegek, akiket megvéd az orvostudomány a haláltól, kényszerítsék ki ettől a rétegtől, hogy téveszméiket igaznak találják. Csodaszép, és visszataszító egyben az elszántság, amivel a hölgy a halált propagálja.

 

33:25

Itt aztán szóba kerül az a spanyol gyermek, aki diftériában meghalt. Ébert szerint, egy félreértés miatt keltek ki az abban a környezetben élő szülők a beteg gyermek szülei ellen, hiszen az ő gyerekeik oltottak voltak a diftéria ellen. Ez megint csak, annak a teljes képzavarnak az eredménye, hogy egy kórokozó nem tud fejlődni, változni. Ez a gyerek egy ketyegő bomba volt abban a környezetben, és a korábbi antivax-bullshit kollekciómban el is olvasható hogy miért.

Innentől kezdve a műsor a továbbiakban már csak a számok ferdítésén dolgozik, és azon, hogy elhitesse azt velünk, hogy valójában nincs is szükség védőoltásokra. Kérdem én, Ukrajnából, a Balkáni országokból, ami betegségek érkeznének, mi védene akkor meg minket, és Európát?

Megsúgom: semmi.

vedooltas005_080214_4c.jpg

Ez a két vészmadár egyébként turnén van, szórják magukból a tévhitet, úgyhogy nem ez lesz az első találkozásunk velük. Azonban az, hogy a Jazzy lement VNTV színvonalba, az már nagyon rosszul esett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujramegujraarchiv.blog.hu/api/trackback/id/tr2112492237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod 2016.02.29. 00:08:12

Az összes homeostól elvenném a diplomáját. :(

Mr Eggs 2016.02.29. 11:49:12

@Hóhér az utolsó barátod: Mind ha lenne nekik.

Egyébként ezek a baromságok nem érintik a gondatlan veszélyeztetést?

Hóhér az utolsó barátod 2016.02.29. 12:43:08

@Mr Eggs: a háziorvosom is büszkén hirdeti, hogy homeopata... :(((

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.29. 12:49:39

"Az Amerikai populáció 2005. Július 1-én 295,52 millió ember volt. 10 évvel később, ez 320,22 millió volt, tehát 10 év alatt 24,7 millió ember született"

Ez így csak közelítően igaz, ui. nem vetted figyelembe a halálozásokat. A 24.7 milliós növekedéshez ennél több születés kellett, mert közben meghalt a kezdeti 295 milliós lakosság kb. 12.5%-a, kb. 80 éves átlagéletkorból kiindulva. Vagyis 24.7+36.8=61.5 millió születéssel kell számolni.

Másfelől persze ez a szám nem veszi figyelembe a bevándorlást, amiről nincs adatom és nem akarok utánakeresni. Mindenesetre egészen biztos, hogy az általad kiszámított oltási halálozási aránynál a valós arány jelentősen kisebb.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.29. 12:51:35

Bocs, most látom, hogy Kiss Lajos már szóvá tette ugyanezt.

Kelly és a szexi dög 2016.02.29. 13:01:23

Egy orvos is megbolondulhat...

Punxsutawney Mormota 2016.02.29. 13:03:40

@Mr Eggs: Sajnos addig nem, amíg nincs betiltva. A feleségem addig hitt benne, míg az akkori homeopata-gyermekorvos úgy szét nem cseszte a legnagyobb gyerekünk fülét, hogy műteni kellett.

KisKirály 2016.02.29. 13:13:32

Mielőtt megjelennek a véres habot spriccelő antivakcinások, és elkezdenék az írásom valóban átgondolatlan számoló részét kikezdeni, szólok: a marhaságotok drága AV-sek tegnap 13 órát vett el az életemből, és ezt a szégyent is meg kellett hallgassam többször is. Ennek a munkának a végére került a számolós rész. Finoman szólva is kimerült voltam. Amúgy nyugodjatok meg, ha reálisabban számolok, egy sokkal kisebb számot kapok a végén. És most el lehet kezdeni őrjöngeni, mint a vatikán. <3

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.29. 13:13:45

"Kürti szájából elhangzik az a téboly, hogy az oltásoktól megeshet hogy a gyerek megáll a fejlődésben."

Ennek élő példája a két "szakértő". Jó lenne tudni, őket milyen oltás állította meg a szellemi fejlődésben.

11:00 és annak környéke:

Na igen, pár száz éve nem volt rák, nem volt cukorbetegség, nem volt egy csomó egyéb betegség sem, hiszen senki nem diagnosztizálta őket.

"Az ok: az adalékanyagok, amiket meg is nevesít - higany, és alumínium."

Az viszont igaz, hogy nem is olyan nagyon régen még az oltóanyagok valóban tartalmaztak higanyt - helyette ma alumíniumot. Más kérdés, hogy az oltóanyagok alumíniumtartalma olyan csekély, hogy egy adag annyi alumíniumot tartalmaz, amennyit a táplálkozással egy hét alatt magunkhoz veszünk.

KisKirály 2016.02.29. 13:22:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ahogy nézegettem a különböző vakcinák összetételét, azt láttam hogy még annál is kevesebbet, lényegében marginális mennyiséget, a táplálkozással összehasonlítva. Igaz, teljesen más módon jut ez a szervezetbe, és meg is van ugye az átka ennek az MMF-nek a formájában (gyaníthatóan). Lenne 1-2 ismerősöm, aki talán ez ügyben nyilvánvalóbbat tudna mondani.

dextercapo 2016.02.29. 13:48:36

@KisKirály: tetelezzuk fel hogy amit beadunk maga a halal . mereg , toxikus , gonosz anyag .
miert nem okoz problemat a beadas helyen ? miert nem benul le az adott kar ? miert nem hal el a szovet ? olyan merget fejleszteni ami evekig lappang es csak utana okoz betegseget a megmergezettek 0.00026%-ban lehetetlen . kb ennyi kockazata lehet egy szem mogyoronak . amit megeloz pedig sokszorosa esellyel oli meg a gyereket .

dextercapo 2016.02.29. 13:54:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a bevandorlok egy teljesen mas teszta . a who hfa adatbazisaban multkor raneztem a kanyarojarvanyokra : az angoloknal szepen latszik a migransok hatasa . jarvanyokban , oltottsagban . tragikus .
de szerencsere itt a kontrollcsoport : a romanoknak teljesen elment az esze - az oltottsagi statisztikaik a beka ala estek 2011 ota. rovidesen lathatjuk mi az eredmeny .

KisKirály 2016.02.29. 13:56:07

@dextercapo: ezt... szóval ezeknek a téveszméseknek mondd. Hát nem véletlen írok a témában. Sclerosis multiplex-el élve, immunmodulánssal kezelve, nem csak hogy a társadalmi felelősség megtépázása fáj, hanem egyenesen magánügyem is a dolog.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.29. 13:57:40

@KisKirály:

Betaferon?

KisKirály 2016.02.29. 14:00:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem, én már elmentem Gilenyáig. Fingolimod a hatóanyag neve. Szájon át szedhető, nagyon frankó. Csak mert ugye az orvostudomány nem halad.

Hörömpő cirkusz világszám 2016.02.29. 14:04:25

Általában jazzy-t hallgatok, de amikor meghallottam ennek a műsornak az ajánlóját, megállt bennem az ütő és jól megjegyeztem az adás idejét, hogy még véletlenül se kapcsoljam be akkor. Pont azért szeret(t)em ezt az adót, mert az intellektuálisabb végén ragadj(t)ák meg a szórakoztatást. Sajnos van az a pénz, amiért a hülyeséget is terjeszteni lehet.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.02.29. 14:45:28

@KisKirály:

Egy közeli nőrokonom szenved SM-ben, 43 évesen már rokkantkocsival tud csak közlekedni, járókerettel csak pár métert tud megtenni. Majd rákérdezek, beszélt-e már az SM-központbeli orvosával erről a gyógyszerről.

KisKirály 2016.02.29. 15:05:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nézd, ha már addig lerokkant, akkor sajnos ez nem segít neki :/ Gondolom még a "régi" módszerekkel kezelték őt. Én már Tysabrit kaptam, és most ezt, egy lehetőségem még lenne, és a Lemtrada. Ami annyiból érdekes, hogy egyelőre irtó veszélyes cucc, de egy évben egyszer (!) kap a beteg egy infúziókört. A lényege hogy megöli a T-sejteket. Elég drasztikus, de nem is ez az érdekes: hanem hogy olvastam 1-2 olyan tanulmányt, amiben arról számoltak be, hogy az évek múltán újratermelődött T-sejtek valamilyen ismeretlen okból, de nem támadták meg a myelint. Tehát ez egy úgymond "végleges" megoldás prototípusa volna akár? Rokonodra visszatérve: másik gyógyszer helyett fontoljátok meg a paleo étrendet. Nem a Norbi, meg a média hirdette szemetet, hanem orvos által felügyelt, frankón paleot. Nagyon sokat változtat a helyzeten, a mozgási képességeken!

Zka 2016.02.29. 15:45:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne: úgy tudom, soha nem volt higany az oltásokban, csak egy higanytartalmú vegyület. Nem mintha ez változtatna a tényeken, hogy az oltásellenesek közveszélyes, sittrevaló idióták.

KisKirály 2016.02.29. 15:49:24

@Zka: Tiomerzál volt a vegyület neve. Máig is megtalálható egyébként többdózisos, felnőtteknek szánt vakciná(k?)ban tudtommal. Ettől független az oltásellenesek képtelenek máig is felfogni, mi is az a vegyület. Az élet iskolája ugye...

Advanced Flight 2016.02.29. 15:52:27

@KisKirály: "frankón paleot. "

Az szimplán egy ketogén diéta, amire az epileptikus betegek valamiért jól reagálnak.

KisKirály 2016.02.29. 16:33:02

@Advanced Flight: lényeg hogy diéta, és orvos mondja meg, mert látod, én félrebeszélek :D Csak felszínesen foglalkoztam ezzel, lehetek én bármilyen beteg, a marhapörkölt nokedlival az marhapörkölt marad nokedlival.

J.W. Booth 2016.02.29. 18:03:33

Ritkán nézek tv-t, egy-egy esti film alatt a reklámok legalább a fele gyógyerekről szól.

Fáj a derekad? nehogy tornássz, vegyél be fájdalomcsillapítót.
Ég a gyomrod? ne változtass a táplálkozásodon, vegyél be emésztés-segítőt!
Felment a lázad? Ne hagyd, hogy a szervezeted megpróbáljon normálisan védekezni, vegyél be rögtön lázcsillapítót!
Köhögsz? semmi gyógytea vagy borogatás, Gyógyszert ide!

és még lehetne sorolni.
Azt hiszi az egyszeri ember, hogyha bevesz probiotikumot, az antibiotikum nem cseszi szét a szervezetét.
Annyi antibiotikumot zabáltatnak fölöslegesen a néppel, hogy amikor tényleg arra lenne szükség, már nem használ semmi.

Éljen a gyógyszerlobbi.

Ezek után nem teljesen jogos, hogy vannak, akik kételkednek egyes védőoltások szükségességében?

mt-03 2016.02.29. 18:05:52

az oltaskivezetes nevu eszetlensegrol szo sem esett? pedig az is jo moka, kismamak egymasnak adjak a tudast mindenfele okos forumokon meg jatszotereken, az ilyen sarlatanoktol hozva a "tudast"...

mt-03 2016.02.29. 18:08:42

@J.W. Booth: nemreg tartott nalunk eloadast egy media es reklam szaki, cseh orszagban a hasonlo dolgoknak mar 3xor ekkora a reklam piaca, szoval le vagyunk maradva, van benne meg oriasi reklampotencial, lesz meg "fejlodes" itthon boven...

halaloszto 2016.02.29. 18:15:21

@Hóhér az utolsó barátod: szabad háziorvos választás van, tudtad?

J.W. Booth 2016.02.29. 18:35:08

@mt-03: De attól még gáz ma dolog, nem?

KisKirály 2016.02.29. 18:44:56

@J.W. Booth: senki sem mondta, hogy meg is kell venni. A birka miért csodálkozik hogy béget?
@mt-03: nem szorosan kötődött, az külön poszt lesz. Az egy külön pokol. Na az meg külön öröm. Az hiányzik még...

KisKirály 2016.02.29. 18:47:54

@mt-03: még ide, az oltáskivezetésben hatalmas poszt-potenciál van. Homeopátia, MMS, vudu, amit akarsz. A felelőtlen gyerekkínzó téveszmések legdurvább pokla. De mindent a maga idejében.

J.W. Booth 2016.02.29. 18:52:02

@KisKirály: gondolom, te is tudod, hogy Magyarországon kimagasló a birkák aránya.
Csak ne kelljen gondolkodni.

KisKirály 2016.02.29. 19:32:51

@J.W. Booth: ettől független nem kéne közveszélyessé válni... A magyar ember elkezdett olyan szélsőségek között reagálni, ami már veszélyes. Összeállt a mondandód, először másnak tűnt mint ami. *kézrázás*

Hóhér az utolsó barátod 2016.02.29. 21:11:26

@halaloszto: papíron. Kb. annyira létező dolog a szabad orvosválasztás, mint a demokrácia kis hazánkban. A környéken egyetlen normálisnak mondott orvos van, az közölte, hogy nem tud új, a körzetén kívüli beteget fogadni.

halaloszto 2016.02.29. 21:17:17

@Hóhér az utolsó barátod: ez mondjuk tényleg szomorú. nekem szerencsém van, válogathattam.

Advanced Flight 2016.02.29. 23:14:06

@halaloszto: igen, és szabadverseny is van. Ha az egyik pékség zsömléjében arzén volt és megkrepáltál tőle, legközelebb bátran válassz másik pékséget.

Ja, mégsem így működik :-)

Mr Eggs 2016.03.01. 16:47:38

@Hóhér az utolsó barátod: itt az ideje, hogy máshoz mennyél.

Mr Eggs 2016.03.01. 16:49:38

@mt-03: ez előttem egy rejtély valahol már olvastam hogy ez mi de az agyam nem fogta fel teljesen

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.01. 22:20:03

@Mr Eggs:

www.maitra.hu/blog/oltaskivezetes_homeopatiaval

Nem tudom, sírjak vagy röhögjek.

Mr Eggs 2016.03.01. 22:56:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne: aki ebbe hisz az egy barom
süti beállítások módosítása
<b:if cond='data:blog.pageType == "index"'> <data:blog.pageTitle/> <b:else/> <b:if cond='data:blog.pageType != "error_page"'> <data:blog.pageName/> - <data:blog.title/> <b:else/> ERROR 404 - <data:blog.title/> </b:if> </b:if> ----------------------- */ a,abbr,acronym,address,applet,b,big,blockquote,body,caption,center,cite,code,dd,del,dfn,div,dl,dt,em,fieldset,font,form,h1,h2,h3,h4,h5,h6,html,i,iframe,img,ins,kbd,label,legend,li,object,p,pre,q,s,samp,small,span,strike,strong,sub,sup,table,tbody,td,tfoot,th,thead,tr,tt,u,ul,var{padding:0;border:0;outline:0;vertical-align:baseline;background:0 0;margin:0} ins{text-decoration:underline} del{text-decoration:line-through} dl,ul{list-style-position:inside;font-weight:700;list-style:none;} ul li{list-style:none} caption,th{text-align:center} img{border:none;position:relative} .clear{clear:both} .section,.widget,.widget ul{margin:0;padding:0} h1,h2,h3,h4,h5,h6{padding:0;margin:0} a:link,a:hover,a:visited{color:$(color.theme);text-decoration:none} :focus{outline:0} a img{border:0} #navbar-iframe{display:none;height:0;visibility:hidden} span.item-control,a.quickedit{display:none!important} body{background:$(body.background);color:#222;font-size:14px;font-family:'Open Sans',sans-serif;line-height:22px;padding:0;word-wrap:break-word} .preload{display:none!important} code{padding:2px 4px;font-size:90%;color:#c7254e;background-color:#f9f2f4;border-radius:4px} .archive .home-link,.index .home-link{display:none} .uk-post-title,h2.post-title,h3.wrp-titulo,.PopularPosts ul li a,.item .post-title,.static_page .post-title,.related-title a,.cmmwidget a,ul.post-nav span,.comments h4,.comments .comments-content .comment-header a,ul.post-nav{font-family:'Roboto',sans-serif} p.recent-des,.resumo span,.resumo a,.item .post-body,.static_page .post-body{font-family:'Open Sans',sans-serif} .status-msg-body{font-size:13px} .status-msg-wrap{font-size:13px;margin:0 auto 25px} .status-msg-border{border:1px solid #f0f0f0;opacity:1} .status-msg-bg{background-color:#fff} .status-msg-wrap a:hover{text-decoration:underline} #outer-wrapper{max-width:1130px;margin:0 auto;background-color:#FFF;} .row{width:1055px} #topnav{width:100%;height:50px;margin:0} .tm-head{margin:0 auto;height:49px;line-height:49px; border-bottom: 1px solid #eee;} .tm-menu{float:left} ul#nav {text-align: center;} #nav1 li{float:left;display:inline-block;line-height:49px;padding:0;margin-right:15px} #nav1 li a{ margin-right: 10px; font-family: 'Montserrat'; position: relative; display: inline-block; font-size: 11px; font-weight: 400; text-decoration: none; text-transform: uppercase; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; color: #444;} #nav1 li a:hover,.tn-head #social-top ul li a:hover{color:$(color.theme)} .tm-menu ul li a .fa{margin-right:5px} .tn-right{float:right;height:50px} .social-area{float:left;margin-right: 10px;} .tm-head #social-top{position:relative;display:block;margin-right:0} .tm-head #social-top ul{overflow:hidden} .tm-head #social-top ul li{line-height:50px;display:block;float:left;margin-left:15px;padding:0} .tm-head #social-top ul li a{display:block;float:left;text-decoration:none;font-size:14px;color:#222} .tm-head #social-top ul li a:before{display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale} .tm-head #social-top ul li a:hover{color:$(color.theme)} #social-top .facebook:before{content:"\f09a"} #social-top .reddit:before{content:"\f281"} #social-top .snapchat:before{content:"\f2ac"} #social-top .vk:before{content:"\f189"} #social-top .bloglovin:before{content:"\f004"} #social-top .twitter:before{content:"\f099"} #social-top .gplus:before{content:"\f0d5"} #social-top .rss:before{content:"\f09e"} #social-top .vimeo:before{content:"\f27d"} #social-top .youtube:before{content:"\f167"} #social-top .skype:before{content:"\f17e"} #social-top .stumbleupon:before{content:"\f1a4"} #social-top .tumblr:before{content:"\f173"} #social-top .vine:before{content:"\f1ca"} #social-top .stack-overflow:before{content:"\f16c"} #social-top .linkedin:before{content:"\f0e1"} #social-top .dribbble:before{content:"\f17d"} #social-top .soundcloud:before{content:"\f1be"} #social-top .behance:before{content:"\f1b4"} #social-top .digg:before{content:"\f1a6"} #social-top .instagram:before{content:"\f16d"} #social-top .pinterest:before{content:"\f0d2"} #social-top .delicious:before{content:"\f1a5"} #social-top .codepen:before{content:"\f1cb"} .uk-search-header{ position: relative; height: 49px; margin: 0; padding-left: 20px; border-left: 1px solid #f0f0f0; font-size: 12px; float: right; margin-left: 10px; background: #fff;} .uk-search-header .fa-search{ color: #222; position: absolute; line-height: 50px; font-size: 14px;} .uk-search-header .uk-searchbox-header{height: 50px; border: 0; background-color: transparent; padding-left: 24px; font-size: 12x; color: #000;} #header-blog{padding:50px 0;background-color:#fff;position:relative; text-align: center;} .header-content{margin:0 auto;overflow:hidden} .header-logo img{height:auto;margin:15px 0 0;max-width:100%;margin: 0 auto;} .Header h1{color:#171717;margin-bottom:10px;margin-top:15px;font-size:30px} .header-ads{width:729px;max-width:100%;max-height:90px;float:right;margin:0} #ads-content .widget h2{display:none} #header-navigation{margin:0 auto;top:0;height:55px} .nav-wrapper{font-family:'Montserrat',sans-serif; width: 100%; margin: 0 auto; box-sizing: border-box; height: 55px; border-bottom: 1px solid #eee; border-top: 1px solid #eee;} .header-menu li.home-child{float:left;background-color:#000;height:55px;display:inline-block;padding:0;margin-right:1px;width:50px;text-align:center;margin-top:-1px;} .header-menu li.home-child a{height:50px;line-height:51px;font-size:22px;font-weight:400;color:#FFF} .header-menu li.home-child a:before{content:'\f015';display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;line-height:normal} .header-menu li.home-child:hover{} #menu{display:none} #menu ul li{height:55px;display:inline-block;padding:0;margin-right:1px;transition:all .3s ease-out!important;-webkit-transition:all .3s ease-out!important;-moz-transition:all .3s ease-out!important;-o-transition:all .3s ease-out!important; margin-top: -1px;} #menu ul li:hover{background-color:#000} #menu ul li:hover a{color:#fff} #menu ul li a{height: 55px; line-height: 55px; padding: 18px; color: #000; transition: all .3s ease-out!important; -webkit-transition: all .3s ease-out!important; -moz-transition: all .3s ease-out!important; -o-transition: all .3s ease-out!important; font-family: Montserrat, Helvetica, Arial, sans-serif; font-weight: 400; font-size: 13px; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase;} #menu ul > li > a .fa{margin-right:8px} #menu ul li.hasSub a:after{margin-left:8px;margin-top:0px;position:relative;display:inline-block;content:'\f107';font-family:FontAwesome;font-weight:400;font-size:11px;text-rendering:auto;transition:all .3s ease-out!important;-webkit-transition:all .3s ease-out!important;-moz-transition:all .3s ease-out!important;-o-transition:all .3s ease-out!important} #menu ul li.hasSub ul li a:after{display:none!important} #menu ul li:hover ul{left:auto;z-index:9999} #menu ul li ul{position:absolute;left:-9999px;z-index:9999;width:170px;margin:0;padding:0; text-align: left;box-shadow:0 1px 3px rgba(0,0,0,.3)} #menu ul li ul li{background-color:#fff;float:none!important;display:block;padding:0;margin-right:0;height:auto} #menu ul li ul li:hover{background-color:#000} #menu ul li ul#sub-menu li a{ line-height: 36px; text-decoration: none; height: auto; padding: 12px; color: #000; transition: all .3s ease-out!important; -webkit-transition: all .3s ease-out!important; -moz-transition: all .3s ease-out!important; -o-transition: all .3s ease-out!important; font-family: Montserrat, Helvetica, Arial, sans-serif; font-weight: 400; font-size: 13px; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase;} #menu ul li ul#sub-menu li:hover a{color:#FFF!important} #menu ul li ul li:hover a{color:$(color.theme)!important} #menu ul li,#menu ul li ul,#menu ul li a,#menu ul li ul#sub-menu li a i{outline:0;transition:all 0s ease!important;-webkit-transition:all 0s ease!important;-moz-transition:all 0s ease!important;-o-transition:all 0s ease!important} .selectnav{display:none} #selectnav1{margin-top:10px} select.selectnav{color:#fff;padding:6px 5px 5px;border:0;background-color:#292929;font:14px Roboto,sans-serif;cursor:pointer;width:100%;height:30px} .header-random{position:relative;float:right} .header-random li{list-style:none} .header-random a.rdn-icon{-webkit-transition:all .3s ease-out 0;-moz-transition:all .3s ease-out 0;transition:all .3s ease-out 0;background-color:#000;cursor:pointer;display:block;height:50px;text-align:center;position:relative;right:0;top:-1px;width:50px;border-radius:0} .header-random a.rdn-icon:before{color:#fff;content:'\f074';font-family:FontAwesome;font-size:16px;text-rendering:auto;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;line-height:50px} #content-wrapper{margin:40px auto;overflow:hidden} .error_page #main-wrapper{width:100%!important;margin:0!important} .error_page .sidebar-wrapper,.error_page .status-msg-wrap{display:none} #error-wrap{color:$(main.text.color);text-align:center;padding:60px 0 80px} .error-item{font-size:160px;line-height:1;margin-bottom:20px} #error-wrap h2{font-size:25px;padding:20px 0 10px} #error-wrap .homepage{padding-top:10px;display:block} #error-wrap .homepage i{font-size:20px} #error-wrap .homepage:hover{text-decoration:underline} #main-wrapper{float:left;overflow:hidden;width:700px;word-wrap:break-word} #feat-sec h2,#feat-sec .widget-content{display:none} div#feat-sec h2.title { display: none!important; } .box-title h2{display:block!important;color:#222;font-family:"Montserrat",sans-serif;text-transform:uppercase;font-size:13px;font-weight:500;line-height:13px;margin-bottom:15px} .box-title h2 a{color:#222} .uk-featured-post{overflow:hidden;display:block;margin-bottom:25px} .uk-featured-post .uk-column1{float:left;width:67%;box-sizing:border-box;padding-right:20px} .uk-featured-post .uk-column2{float:right;width:32%} .uk-featured-post .uk-column2 .item2{margin-bottom:15px} .uk-featured-item{overflow:hidden;position:relative;padding:0} .uk-post-thumb{width:100%;height:150px;display:block;overflow:hidden;position:relative} .uk-post-thumb .uk-image{display:block;height:150px;overflow:hidden} .uk-column1 .uk-post-thumb,.uk-column1 .uk-post-thumb .uk-image{height:308px} .uk-post-caption{position:relative;width:100%;padding:10px 0 0;box-sizing:border-box} .uk-column1 .uk-post-caption{padding:18px 0 0} .uk-post-title{ margin-bottom: 5px; font-size: 16px; line-height: 22px; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px;} .uk-column1 .uk-post-title{ font-size: 22px; font-family: 'Montserrat'; line-height: 28px; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px;} .uk-post-title a{color:#222} .uk-post-title a:hover{color:$(color.theme)} .uk-post-meta{font-weight:400;display:inline-block} .uk-snippet span{margin-top: 0; color: #666666; font-size: 13px; line-height: 22px; margin: 0 0 10px; font-family: 'Open Sans',sans-serif;} .uk-post-meta span{float:left; padding: 0; margin: 0; font-family: 'Montserrat', sans-serif; display: inline-block; font-size: 10px; text-transform: uppercase; color: #666;} .uk-column1 .uk-post-meta span{font-size:11px;line-height:1.3em} .uk-post-meta span strong{color:#222} .uk-post-meta span:after{content:"-";margin:0 8px} .uk-post-meta span.uk-date:after{display:none} .uk-column1 .meta-border{margin:3px 0 8px} .uk-post-thumb > a:before { position: absolute; content: ''; width: 100%; height: 100%; background-color: #000; opacity: 0; left: 0; top: 0; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } .uk-post-thumb:hover > a:before { opacity: 0.3; } ul.roma-widget li { padding: 0!important; } ul.roma-widget { border: 1px solid #eee; } .about-me-widget { overflow: hidden; max-width: 100%; display: block; } .author-img { height: 150px; width: 150px; border-radius: 100%; margin: 0 auto 15px; overflow: hidden; text-align: center; } .author-img img { width: auto; } .author-description { margin: 0 2.5% 15px; text-align: center;} .author-description h3 { font-size: 16px; font-weight: bold; margin: 0 0 10px; text-transform: Capitalize; } .author-intro { font-size: 13px; line-height: 1.65; margin: 0 0 15px; } .about-me-widget .social-icons { font-size: 14px; text-align: center; } .about-me-widget .social-icons p { display: none; } .about-me-widget .social-icons a { color: #333; display: inline-block; font-size: 12px; width: 20px; height: 30px; margin: 0 1px; padding: 0; } .about-me-widget .social-icons a, .about-me-widget .social-icons a:hover { color: #333333; } .side-menu .about-me-widget .social-icons a, .side-menu .about-me-widget .social-icons a:hover { color: #999999; } #ads-home{width:728px;max-width:100%;max-height:90px;margin:0 auto 25px;overflow:hidden} #ads-home .widget{line-height:0} #ads-home .widget h2{display:none} .post{display:block;overflow:hidden;word-wrap:break-word} .index .post,.archive .post{ margin-bottom: 40px; padding-bottom: 40px; border-bottom: 1px double #ebebeb} .index .post-outer:nth-of-type(1) .post{padding-top:0} .block-image{float:left;width:34%;position:relative;padding-right:20px;} .block-image .thumb{width:100%;position:relative;display:block;overflow:hidden} .block-image .thumb a{width:100%;display:block;height:250px} .block-image .thumb > a:before { position: absolute; content: ''; width: 100%; height: 100%; background-color: #000; opacity: 0; left: 0; top: 0; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } .block-image .thumb:hover > a:before { opacity: 0.3; } .postags a{ font-family: Montserrat; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; font-weight: 400; font-style: normal; font-size: 11px; opacity: 1; visibility: visible; position:relative; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear;} .postags a{display:none} .postags a:first-child{display:inline-block} .postags {margin-bottom: 12px; } /*** About Widget ***/ .about-widget { float: left; text-align: center; width: 100%; } .about-widget > img { display: inline-block; margin-bottom: 25px; -webkit-border-radius: 50%; -moz-border-radius: 50%; -ms-border-radius: 50%; -o-border-radius: 50%; border-radius: 50%; } .about-widget > p { float: left; width: 100%; } .postags a:after { content: ''; display: block; position: absolute; width: 0%; left: 0; height: 1px; background-color: rgba(26,26,26,.6); bottom: -1px; -webkit-transition: width .3s linear; -moz-transition: width .3s linear; -ms-transition: width .3s linear; -o-transition: width .3s linear; transition: width .3s linear; } .postags a:hover:after { width: 100%; } div#meta-post { display: inline-block; } .published.timeago { position: relative; display: inline-block; font-size: 11px; font-weight: 300; text-transform: uppercase; font-family: 'Montserrat', sans-serif; color: #B7B7B7; } .post:nth-child(2) .postags a{background-color: #000000 !important; color: #fff !important;} div#meta-post:before { display: inline-block; content: '|'; margin-left: 7px; margin-right: 7px; height: -5px; color: #bbb; } .post-outer .postags a { color:#a77158 !important; } .post-outer .postags a:after { background-color: #a77158; } .retitle h2{margin:8px 0;display:block} .post h2 a {font-size: 22px; line-height: 28px; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px; text-transform: none;color:#000; background-image: linear-gradient(0,transparent 0%,rgba(26,26,26,.6) 0); background-image: -webkit-linear-gradient(0,transparent 0%,rgba(26,26,26,.6) 0); background-image: -moz-linear-gradient(0,transparent 0%,rgba(26,26,26,.6) 0); background-repeat: no-repeat; background-position: bottom left; -webkit-background-size: 0% 1px; background-size: 0% 1px; -webkit-transition: background .2s linear; -moz-transition: background .2s linear; -ms-transition: background .2s linear; -o-transition: background .2s linear; transition: background .2s linear;} .post h2 a:hover{ -webkit-background-size: 100% 1px; background-size: 100% 1px;} .post_author_date{color:#C4C4C4;font-size:13px;font-weight:400;line-height:23px;margin:0 0 25px;text-transform:uppercase} .post_author{font-weight:600;margin-right:5px} div.post_author_date a{text-decoration:none} .resumo{ color: #666666; font-family: 'Droid Serif'; font-size: 14px; line-height: 22px; margin: 0 0 10px;} .resumo span{display:block;margin-bottom:10px} .resumo a{background-color:#171717;color:#fff!important;font-size:11px;font-weight:700;line-height:19px;display:inline-block;padding:0 6px} .resumo a:hover{background-color:$(color.theme)} .post .post-bottom { position: relative; font-size: 10px; padding: 10px 0 0; } .post .post-bottom .post-comment, .post .post-bottom .post-views { position: relative; display: inline-block; margin: 0 15px 0 0; text-transform: uppercase; } .post .post-bottom .post-comment a,.post .post-bottom .post-views { color: #B7B7B7; line-height: 1.42857143; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; font-family: 'Montserrat', sans-serif; } .post-views i, .post-comment a i { display: inline-block; margin: 0 1px 0 0; } .post-share-bar { display: block; text-align: left; line-height: 0; } .post-share-bar-inner { position: relative; display: inline-block; cursor: pointer; height: 32px; width: 32px; border: 1px solid #cbcbcb; border-radius: 50%; } .post-share-bar-inner:before { display: block; position: absolute; left: 0; top: 0; content: "\f064"; font-family: FontAwesome; line-height: 33px; width: 32px; text-align: center; font-size: 14px; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; } .post-share-bar-inner:hover:before { opacity: .5; } .share-bar-total { display: inline-block; z-index: -1; pointer-events: none; line-height: 33px; white-space: nowrap; vertical-align: top; margin-left: 10px; color: #cbcbcb; -webkit-transition: all .2s linear; -moz-transition: all .2s linear; -ms-transition: all .2s linear; -o-transition: all .2s linear; transition: all .2s linear; } .post-share-bar .share-bar-el { display: block; background-color: #fff; padding-left: 2px; padding-right: 2px; position: absolute; opacity: 0; visibility: hidden; left: 0; top: 0; text-align: center; z-index: 1; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; backface-visibility: hidden; -webkit-backface-visibility: hidden; transition-delay: 0s; -webkit-transition-delay: 0s; } .share-bar-el i { display: block; text-align: center; font-size: 14px; height: 32px; width: 32px; line-height: 32px; border-radius: 50%; color: #fff; -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; transition-delay: 0s !important; -webkit-transition-delay: 0s !important; } .share-bar-el:hover i, .share-bar-icon:hover i { background-color: #111; border-color: #111; color: #fff; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el { visibility: visible; pointer-events: auto; opacity: 1; z-index: 0; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(1) { -webkit-transform: translate3d(32px, 0, 0); -moz-transform: translate3d(32px, 0, 0); -ms-transform: translate3d(32px, 0, 0); -o-transform: translate3d(32px, 0, 0); transform: translate3d(32px, 0, 0); } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(1) { -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(2) { z-index: 2; -webkit-transform: translate3d(32px, 0, 0); -moz-transform: translate3d(32px, 0, 0); -ms-transform: translate3d(32px, 0, 0); -o-transform: translate3d(32px, 0, 0); transform: translate3d(32px, 0, 0); } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(2) { -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; -webkit-transform: translateX(68px); -moz-transform: translateX(68px); -ms-transform: translateX(68px); -o-transform: translateX(68px); transform: translateX(68px); transition-delay: .1s; -webkit-transition-delay: .1s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(3) { z-index: 3; -webkit-transform: translateX(68px); -moz-transform: translateX(68px); -ms-transform: translateX(68px); -o-transform: translateX(68px); transform: translateX(68px); } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(3) { -webkit-transform: translateX(104px); -moz-transform: translateX(104px); -ms-transform: translateX(104px); -o-transform: translateX(104px); transform: translateX(104px); transition-delay: .2s; -webkit-transition-delay: .2s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(4) { -webkit-transform: translateX(104px); -moz-transform: translateX(104px); -ms-transform: translateX(104px); -o-transform: translateX(104px); transform: translateX(104px); z-index: 4; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(4) { -webkit-transform: translateX(140px); -moz-transform: translateX(140px); -ms-transform: translateX(140px); -o-transform: translateX(140px); transform: translateX(140px); transition-delay: .3s; -webkit-transition-delay: .3s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(5) { -webkit-transform: translateX(140px); -moz-transform: translateX(140px); -ms-transform: translateX(140px); -o-transform: translateX(140px); transform: translateX(140px); z-index: 5; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(5) { -webkit-transform: translateX(176px); -moz-transform: translateX(176px); -ms-transform: translateX(176px); -o-transform: translateX(176px); transform: translateX(176px); transition-delay: .4s; -webkit-transition-delay: .4s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(6) { -webkit-transform: translateX(176px); -moz-transform: translateX(176px); -ms-transform: translateX(176px); -o-transform: translateX(176px); transform: translateX(176px); z-index: 6; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(6) { -webkit-transform: translateX(212px); -moz-transform: translateX(212px); -ms-transform: translateX(212px); -o-transform: translateX(212px); transform: translateX(212px); transition-delay: .5s; -webkit-transition-delay: .5s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(7) { -webkit-transform: translateX(212px); -moz-transform: translateX(212px); -ms-transform: translateX(212px); -o-transform: translateX(212px); transform: translateX(212px); z-index: 7; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(7) { -webkit-transform: translateX(248px); -moz-transform: translateX(248px); -ms-transform: translateX(248px); -o-transform: translateX(248px); transform: translateX(248px); transition-delay: .5s; -webkit-transition-delay: .5s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(8) { -webkit-transform: translateX(248px); -moz-transform: translateX(248px); -ms-transform: translateX(248px); -o-transform: translateX(248px); transform: translateX(248px); z-index: 8; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(8) { -webkit-transform: translateX(284px); -moz-transform: translateX(284px); -ms-transform: translateX(284px); -o-transform: translateX(284px); transform: translateX(284px); transition-delay: .6s; -webkit-transition-delay: .6s; } .post-share-bar-inner .share-bar-el:nth-child(9) { -webkit-transform: translateX(284px); -moz-transform: translateX(284px); -ms-transform: translateX(284px); -o-transform: translateX(284px); transform: translateX(284px); z-index: 9; } .post-share-bar-inner:hover .share-bar-el:nth-child(9) { -webkit-transform: translateX(320px); -moz-transform: translateX(320px); -ms-transform: translateX(320px); -o-transform: translateX(320px); transform: translateX(320px); transition-delay: .7s; -webkit-transition-delay: .7s; } /* social color */ .icon-facebook i, .bg-facebook { background-color: #899DCE; } .icon-twitter i, .bg-twitter { background-color: #60D2F5; } .icon-google i, .bg-google { background-color: #DC4047; } .icon-youtube i, .bg-youtube { background-color: #EF464B; } .icon-linkedin i, .bg-linkedin { background-color: #007BB6; } .icon-pinterest i, .bg-pinterest { background-color: #F74C53; } .icon-flickr i, .bg-flickr { background-color: #FF0082; } .icon-tumblr i, .bg-tumblr { background-color: #32506D; } .icon-skype i { background-color: #00AAE1; } .icon-reddit i { background-color: #F16A5A; } .icon-email i { background-color: #ffcf51; } .icon-digg i { background-color: #505050; } .icon-vimeo i, .bg-vimeo { background-color: #44BBE1; } .icon-rss i { background-color: #F4A62A; } .icon-dribbble i, .bg-dribbble { background-color: #FB70A6; } .icon-instagram i, .bg-instagram { background-color: #709CBF; } .icon-500px i { background-color: #222222; } .icon-vk i { background-color: #4C66A4; } .icon-soundcloud i, .bg-soundcloud { background-color: #fd794a; } span.share-bar-total { /* font-family: "Noto Sans"; */ text-transform: capitalize; font-weight: 400; font-style: normal; color: #bbb; font-size: 12px; opacity: 1; visibility: visible; -webkit-transition: opacity .24s ease-in-out; -moz-transition: opacity .24s ease-in-out; transition: opacity .24s ease-in-out; } .meta-border{display:block;width:60px;height:1px;background-color:#f0f0f0;margin:6px 0 10px} .widget iframe,.widget img{max-width:100%} .index .post-footer,.archive .post-footer{display:none!important} .index .post h2,.archive .post h2{margin:0 0 8px;padding:0} .item .post,.static_page .post{padding:0 0 25px} .date-header{color:#222;display:block;overflow:hidden;font-size:12px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0!important;padding:0} .date-header a{color:#222} #meta-post a { font-family: 'Montserrat', sans-serif; display: inline-block; font-size: 11px; text-transform: uppercase; color: #666;} #meta-post a:after{content:"-";margin:0 8px} .post-meta{color:#222;display:block;font-size:12px;font-weight:400;line-height:1.3em;margin:0;padding:0} .hreview{display:none!important} .breadcrumbs .fa-angle-right:before{margin:0 5px} .breadcrumbs{ margin: 0; margin-bottom: 10px; font-family: 'Montserrat', sans-serif; display: inline-block; font-size: 10px; text-transform: uppercase; color: #666;} .breadcrumbs i{color:#888} .breadcrumbs span a{color:#222} .breadcrumbs span{color:#888} .breadcrumbs span a:hover{color:$(color.theme)} .item article{margin-top:20px} .item .post-head,.static_page .post-head{ position: relative; margin: 0 0 10px; border-top: 1px solid #f8f8f8; padding-top: 15px;} .item .post-title,.static_page .post-title{display: inline-block; position: relative; font-size: 32px; line-height: 40px; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; margin: 0 0 5px; text-transform: none; color: #000;} .item .post-body,.static_page .post-body{width:100%;font-size:15px;line-height:1.5em;overflow:hidden} .item .post-outer{padding:0} .item .post-body img{max-width:100%} .post-meta a,.post-meta i{color:#222} .post-meta .post-author a:after{content:"-";margin:0 6px 0 8px} .post-timestamp{margin-left:0} .label-head{position:relative;display:block;overflow:hidden;margin-top:20px;padding:0} .label-head span{float:left;display:inline-block;font-size:10px;height:20px;line-height:19px;background-color:#f0f0f0;color:#222;padding:0 8px} .label-head a{float:left;display:inline-block;font-size:10px;height:20px;line-height:19px;background-color:#222;color:#fff;padding:0 8px;margin-left:3px;margin-bottom:3px} .label-head a:hover{background-color:$(color.theme)} .main .widget{margin:0} .main .Blog{border-bottom-width:0} .share-art{position:relative;display:block;overflow:hidden;margin:30px 0;padding:15px 0;border-top:1px dotted #f0f0f0;border-bottom:1px dotted #f0f0f0} .sa-title{display:block;float:left;height:30px;line-height:30px;margin:8px 15px 8px 0;padding:0} .sa-title strong{font-size:16px;display:block} .share-art a{float:left;font-size:12px;line-height:30px;color:#fff;-webkit-border-radius:2px;-moz-border-radius:2px;border-radius:2px;margin:8px 3px;padding:0 20px;height:30px;min-width:30px;text-align:center} .share-art a:hover{background-color:#222;color:#fff} .share-art a i.fa{margin-right:7px;font-size:15px} .share-art .facebook{background-color:#003471} .share-art .twitter{background-color:#00BFF3} .share-art .googleplus{background-color:#EA4D29} .share-art .pinterest{background-color:#C6393D} .share-art .linkedin{background-color:#0077B5} #related-posts{margin-bottom:10px} .related-headline{display:block;color:#222;font-family:"Montserrat",sans-serif;text-transform:uppercase;font-size:13px;font-weight:500;line-height:13px;overflow:hidden;margin-bottom:15px} .hide-label{display:none} .related li{width:31%;position:relative;overflow:hidden;float:left;display:block;box-sizing:border-box;margin:0 0 0 3.5%;padding:0} .related-thumb{width:100%;height:200px;overflow:hidden} .related li .related-img{width:100%;height:200px;display:block} .related-title a{ padding: 10px 5px 10px 0; color: #222; display: block; color: #000; font-size: 14px!important; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; line-height: 18px;} .related-title a:hover{color:$(color.theme)} .related li:nth-of-type(1),.related li:nth-of-type(4),.related li:nth-of-type(7){margin-left:0} .static_page .post-meta,.static_page .old_new{display:none} .firstcharacter{float:left;color:$(color.theme);font-size:75px;line-height:60px;padding-top:4px;padding-right:8px;padding-left:3px} .post-body h1,.post-body h2,.post-body h3,.post-body h4,.post-body h5,.post-body h6{margin-bottom:15px;color:#222} blockquote{font-style:italic;border-left:5px solid #222;font-size:18px;line-height:1.3em;margin:15px;padding:10px 15px} blockquote:before{content:'\f10d';display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;line-height:1;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;margin-right:10px} blockquote:after{content:'\f10e';display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;line-height:1;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;margin-left:10px} .widget .post-body ul,.widget .post-body ol{line-height:1.5;font-weight:400} .widget .post-body ul li{font-size:13px;margin:5px 0;padding:0;line-height:1.5} .post-body ul li:before{content:"\f105";margin-right:5px;font-family:fontawesome} .blogger-tab{display:block} .comments{clear:both;margin-top:0;margin-bottom:0;color:#222} .comments h4{font-size:13px;text-transform:capitalize;font-weight:400;padding:10px 0;margin:0;border-bottom:1px solid #eee} .comments .comments-content{padding:10px 0} .comments .comments-content .comment{margin-bottom:0;padding-bottom:8px} .comments .comments-content .comment:first-child{padding-top:0} .cmm-tabs .content-tab{background-color:transparent;padding:0} .cmm-tabs-header{background-color:#171717;height:32px;margin-bottom:0px;position:relative} .cmm-tabs-header h3 {display:inline-block;margin:0;color:#fff;font-family:'Montserrat',sans-serif;font-weight:500;text-transform:uppercase;font-size:13px;height:32px;line-height:32px;padding-left:10px} .cmm-tabs-header h3 h9{display:none} .simplyTab .cmm-tabs-header .wrap-tab{float:right} .cmm-tabs-header .wrap-tab a{height:auto;line-height:32px;padding:0px 10px;font-size:14px;display:inline-block} .cmm-tabs-header .wrap-tab li{float:left;width:auto} .facebook-tab,.fb_iframe_widget_fluid span,.fb_iframe_widget iframe{width:100%!important} .comments .item-control{position:static} .comments .avatar-image-container{float:left} .comments .avatar-image-container,.comments .avatar-image-container img{height:35px;max-height:35px;width:35px;max-width:35px;border-radius:2px} .comments .comment-block{padding:10px;box-shadow:none;border:1px solid #eee;border-radius:2px} .comments .comment-block,.comments .comments-content .comment-replies{margin-left:47px;margin-top:0} .comments .comments-content .inline-thread{padding:0} .comments .comments-content .comment-header{font-size:14px;border-bottom:1px solid #eee;padding:0 0 3px} .comments .comments-content .user{font-style:normal;font-weight:500} .comments .comments-content .icon.blog-author{font-weight:400} .comments .comments-content .comment-content{text-align:justify;font-size:13px;color:#444;line-height:1.4em} .comments .comment .comment-actions a{margin-right:5px;color:#fff;background-color:#171717;font-size:11px;font-weight:700;line-height:19px;display:inline-block;padding:0 6px} .comments .comment .comment-actions a:hover{background-color:$(color.theme);text-decoration:none} .comments .comments-content .datetime{margin-left:0;float:right;font-size:11px} .comments .comments-content .comment-header a{color:inherit} .comments .comments-content .comment-header a:hover{color:$(color.theme)} .comments .comments-content .icon.blog-author:before{content:"\f007";font-size:12px;font-family:FontAwesome} .comments .thread-toggle{margin-bottom:4px;font-size:13px} .comments .comments-content .comment-thread{margin:4px 0} .comments .continue a{padding:0;padding-top:10px;font-size:13px;padding-left:47px;font-weight:700} .comments .comments-content .loadmore.loaded{margin:0;padding:0} .comments .comment-replybox-thread{margin:0} iframe.blogger-iframe-colorize,iframe.blogger-comment-from-post{height:283px!important} .cmm-tabs.simplyTab .content-tab{background-color:transparent;padding:0;margin-top:0} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab li a{font-family:'Roboto',sans-serif;text-transform:uppercase;color:#fff;font-weight:400;background-color:#222;height:32px;font-size:10px;letter-spacing:1px} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab li a.activeTab{background-color:$(color.theme);color:#fff} .posts-title h2 a:before{margin-right:10px} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab{float:right} .cmm-tabs.simplyTab .wrap-tab li{padding:0;line-height: 0;margin-left:0} .wrap-tab{list-style:none} .content-tab{transition:all .0s ease;-webkit-transition:all .0s ease;-moz-transition:all .0s ease;-o-transition:all .0s ease} #blog-pager{clear:both;text-align:center;margin:0;font-family:'Montserrat',sans-serif} .index .blog-pager,.index #blog-pager{display:block} .index .blog-pager,.index #blog-pager,.archive .blog-pager,.archive #blog-pager{text-align: left; color: #a0a0a0; padding: 1rem 2rem; border: 3px #ebebeb solid; display: inline-block; font-family: Montserrat, Helvetica, Arial, sans-serif; font-weight: 700; font-size: 16px; line-height: 1; letter-spacing: -1px; text-transform: none;} .showpageNum a,.showpage a,#blog-pager-newer-link a,#blog-pager-older-link a{ display: inline-block; padding: 0 .5rem;color:#000} .showpageNum a:hover,.showpage a:hover,#blog-pager-newer-link a:hover,#blog-pager-older-link a:hover{decoration:none;color:$(color.theme)} .showpageOf{display:none;font-size:0} .showpagePoint { margin-right: .5em; margin-left: 0.5em; } span.showpageNum:last-child a:after { content: '\f178'; font-family: 'FontAwesome'; margin-left: .8em; font-weight: 100; } span.showpageNum:last-child:before { content: '...'; margin: 0 0.4em; } span.showpage:before { content: '\f177'; font-family: 'FontAwesome'; margin-right: .8em; font-weight: 100; } .feed-links{clear:both;display:none;line-height:2.5em} .sidebar-wrapper{float:right;overflow:hidden;width:300px;padding-top:0;padding-bottom:20px;word-wrap:break-word;color:#666;line-height:1.5em} .sidebar-wrapper .widget{ overflow: hidden; margin: 0 0 50px; } .sidebar h2{ margin: 0 0 20px; font-style: normal; line-height: 1.45; letter-spacing: -0.15px; color: #333333; border: 1px solid #ebebeb; font-family: Montserrat, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 12px; margin-bottom: 30px; padding: 10px 0; position: relative; text-align: center; text-transform: uppercase;} .sidebar-wrapper .widget h2 span { position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; font-weight: 900; text-transform: uppercase; background-color: #fff; padding: 0 0px 0 0; z-index: 1; color:#000; } .sidebar ul{list-style:none} .sidebar li{margin:0;padding-bottom:.25em;padding-right:0;padding-top:0} .sidebar .widget-content{margin:0} #sidebar_tabs .widget h2{display:none} #tab1,#tab2,#tab3{transition:all 0s ease;-webkit-transition:all 0s ease;-moz-transition:all 0s ease;-o-transition:all 0s ease} .tab-opt{padding:0} .tab-opt li{width:33.3333%;background-color:#171717;display:inline-block;padding:0;float:left} .tab-opt{overflow:hidden;clear:both;margin:0 0 10px} .tab-opt li.active,.tab-opt li.active a{background-color:$(color.theme)} .tab-opt li a{text-align:center;padding:0;color:#fff;font-weight:500;font-size:11px;text-transform:uppercase;height:32px;line-height:32px;letter-spacing:1px;font-family:'Montserrat',sans-serif;display:block} .tab-opt li:hover{background-color:#222} #sidebar_tabs .cmmwidget{margin-bottom:20px} .sidebar .roma-widget li:first-child,.sidebar .cmmwidget li:first-child{padding-top:0} .list-label-widget-content li{display:block;padding:6px 0; padding-bottom: 15px; margin-bottom: 15px; border-bottom: 1px solid rgba(255, 255, 255, .05);position:relative} #footer .list-label-widget-content li{display:block;padding:6px 0; padding-bottom: 20px; margin-bottom: 20px; border-bottom: 1px solid rgba(255, 255, 255, .05);position:relative} .list-label-widget-content li:last-child{padding-bottom:0;border-bottom:0} .list-label-widget-content li a,.list-label-widget-content li span:first-child{color:#222;font-size:13px;font-weight:400} #footer .list-label-widget-content li a,#footer .list-label-widget-content li span:first-child{color:#fff;font-size:13px;font-weight:400} .list-label-widget-content li a:hover,.list-label-widget-content li span:first-child{color:$(color.theme)} .list-label-widget-content li span:last-child{color:#aaa;font-size:13px;font-weight:400;float:right} .cloud-label-widget-content{margin-top:10px} .cloud-label-widget-content span a{font-size:12px;color:#999;border:1px solid #eee;padding:7px 14px;float:left;position:relative;display:inline-block;margin:0 1px 1px 0;text-transform:capitalize} #footer .cloud-label-widget-content span a{border:none;} .cloud-label-widget-content span a:hover{color:#fff;background-color:$(color.theme)} .cloud-label-widget-content span span{font-size:13px;color:#757575;background-color:#f9f9f9;padding:7px 14px;float:left;position:relative;display:inline-block;margin:0 5px 5px 0;text-transform:capitalize;-webkit-border-radius:3px;-moz-border-radius:3px;border-radius:3px} .label-size-1,.label-size-2{opacity:100} .FollowByEmail td{width:100%;float:left} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-submit{margin-left:0;width:100%;border-radius:0;height:30px;font-size:11px;font-family:'Montserrat',sans-serif;color:#fff;background-color:$(color.theme);text-transform:uppercase;letter-spacing:1px} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-submit:hover{background-color:#171717;color:#FFF} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-address{padding-left:10px;height:32px;border:1px solid #EEE;margin-bottom:5px;font:normal normal 13px Roboto;font-size:12px;box-sizing:border-box} .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-address:focus{border:1px solid #EEE} .FollowByEmail .widget-content{background:#f0f0f0;padding:10px} .FollowByEmail .widget-content:before{content:"Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.";font-size:12px;color:#222;line-height:1.4em;margin-bottom:5px;padding:0 3px;display:block} .flickr_widget .flickr_badge_image{float:left;margin-bottom:5px;margin-right:10px;overflow:hidden;display:inline-block} .flickr_widget .flickr_badge_image:nth-of-type(4),.flickr_widget .flickr_badge_image:nth-of-type(8),.flickr_widget .flickr_badge_image:nth-of-type(12){margin-right:0} .flickr_widget .flickr_badge_image img{max-width:67px;height:auto} .flickr_widget .flickr_badge_image img:hover{opacity:.5} #ArchiveList select{border:1px solid #EEE;padding:6px;width:100%;cursor:pointer;font:normal normal 13px Roboto} .PopularPosts .item-thumbnail{ margin: 0 10px 0 0 !important; width: 85px; height: 80px; float: left; overflow: hidden;} .PopularPosts .item-snippet{display:none} .PopularPosts ul li img{ padding: 0; width: 80px; height: 80px; border-radius: 50%;} .PopularPosts .widget-content ul li{overflow:hidden;padding:15px 0; } .sidebar .PopularPosts .widget-content ul li:first-child{padding-top:0; border-top:none;} .PopularPosts ul li a{ color: #000; font-size: 14px!important; font-family: 'Montserrat'; line-height: 18px; font-size: 14px; font-weight: 700; letter-spacing: -0.15px; margin: 0; margin-bottom: 10px; text-transform: capitalize;} .PopularPosts ul li a:hover{color:$(color.theme)} .PopularPosts .item-title{margin:0;padding:0} .PopularPosts .item-title .popular_span{color:#C4C4C4;font-size:13px;font-style:normal;line-height:21px;margin-top:3px} li.postz img { height:auto; width: 100%; } ul.roma-widget li { position: relative; overflow: hidden; background-size: cover!important; background-position: center center!important; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; padding:0px; } ul.roma-widget li~li { border-top:1px solid #eee; } ul.roma-widget li a { position: relative; display: block; padding:20px; text-decoration: none; background-color: rgba(255, 255, 255, 1); -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } ul.roma-widget li a .post-title h6 { position: relative; font-size: 15px; line-height: 22px; color: #000; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; z-index: 1; margin: 0 0 0 25px; } ul.roma-widget li a .post-title h6 { margin:0; } ul.roma-widget li a .post-title h6 { line-height: 19px; } ul.roma-widget .post-meta { margin:0; padding:0; border:0; } ul.roma-widget li .post-meta .post-date:before { content: ''; } ul.roma-widget li a .post-date { position: relative; z-index: 1; } ul.roma-widget li a span { display: none; } ul.roma-widget li:first-child a { padding:0; background-color: #000; } ul.roma-widget li:first-child a .post-image { opacity: 0.6; } ul.roma-widget li:first-child a .post-image { margin: 0;line-height: 0; } ul.roma-widget li:first-child .post-title { position: absolute; bottom: 35px; } ul.roma-widget li:first-child .post-title h6 { font-size: 15px; line-height: 21px; color: #fff; } ul.roma-widget li:first-child .post-meta { position: absolute; padding: 0 0 0 25px; } ul.roma-widget li a:hover { background-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); } ul.roma-widget li a:hover .post-title h6 { color: #fff; } ul.roma-widget li:first-child a:hover { background-color: rgba(0, 0, 0, 1); } ul.roma-widget li:first-child a .post-title h6 { padding: 0 0 0 25px; } .post-date { font-size: 11px; font-weight: 300; text-transform: uppercase; font-family: 'Montserrat', sans-serif; color: #B7B7B7; margin-top: 7px; } .box-title h2 span { position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; font-weight: 900; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; background-color: #fff; padding: 0 10px 0 0; z-index: 1; color: #000; } .box-title h2:before { position: absolute; content: ''; width: 100%; height: 2px; background-color: #eee; top: 5px; z-index: 0; } .box-title h2 { position: relative; margin: 0 0 30px; } .cmmwidget li .avatarImage{position:relative;overflow:hidden;padding:0} .cmmwidget li{background:none!important;clear:both;list-style:none;word-break:break-all;display:block;overflow:hidden;margin:0;padding:10px 0} .cmmwidget li span{margin-top:4px;color:#aaa;display:block;font-family:'Open Sans',sans-serif,sans-serif;line-height:1.3em;text-transform:lowercase;font-size:12px;font-weight:400} .avatarRound{width:45px;height:45px} img.rc-img{width:100%} .cmmwidget a{color:#222;position:relative;font-size:14px;text-transform:capitalize;display:block;overflow:hidden;font-weight:500} .cmmwidget a:hover{color:$(color.theme)} .cmmwidget{list-style:none;padding:0} .cmmwidget li .avatarImage{float:left;margin:0 10px 0 0} .post-nav li{padding:0;display:inline-block;width:50%} .post-nav li strong{display:block;padding:0 0 5px;font-weight:700;letter-spacing:1px;font-size:13px} .post-nav li strong i{transition:all .0s ease;-webkit-transition:all .0s ease;-moz-transition:all .0s ease;-o-transition:all .0s ease} .post-nav li.previous a strong:before,.post-nav li.next a strong:after{display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400} .post-nav li.previous a strong:before{content:"\f104";margin-right:8px} .post-nav li.next a strong:after{content:"\f105";margin-left:8px} ul.post-nav{background-color:#FFF;border-top:1px dotted #f0f0f0;display:block;width:100%;overflow:hidden; margin: 30px 0 0;} .post-nav li a{color:#222;line-height:1.33;display:block;padding:15px 0 0;transition:all .0s ease;-webkit-transition:all .0s ease;-moz-transition:all .0s ease;-o-transition:all .0s ease} .post-nav li:hover a{color:$(color.theme)} ul.post-nav span{font-size: 13px; font-weight: 400; padding: 10px 5px 10px 0; display: block; color: #000; font-size: 15px!important; font-family: 'Montserrat'; font-weight: 700; letter-spacing: -0.4px; line-height: 18px;0} .post-nav .previous{float:left;box-sizing:border-box;padding-right:10px} .post-nav .next{text-align:right;padding-left:10px;box-sizing:border-box} h2{margin:0} .footer-column .roma-widget li{overflow:hidden;border-bottom:1px solid #eee;padding:10px 0} #footer-wrapper{background-color:#1E1E21;} #footer{display:block;overflow:hidden;width:100%;border-bottom: 1px solid #0e0e0e;} .footer-sections{overflow:hidden;margin:0 auto;padding:50px 0} .sect-left{display:inline-block;float:left;width:30%;margin-right:5%} .sect-left .widget:nth-child(2){margin-top:15px} .sect-left:nth-child(3){margin-right:0} .sect-left .widget-title{position:relative;margin-bottom:25px;} .sect-left h2{ color: #aaa; margin-bottom: 8px; font-family: 'Montserrat',sans-serif; position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; font-weight: 900; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; padding: 0 10px 0 0; z-index: 1; } .sect-left h2 a{color:#fff} .sect-left .PopularPosts ul li a,.sect-left .cmmwidget a,.sect-left .roma-widget .wrp-titulo a{color:#fff} .sect-left .roma-widget li{overflow:hidden;padding:10px 0} .sect-left .PopularPosts .widget-content ul li:first-child,.sect-left .roma-widget li:first-child{padding-top:0} .sect-left .roma-widget .wrp-titulo a:hover,.sect-left .PopularPosts ul li a:hover,.sect-left .cmmwidget a:hover{color:$(color.theme)} .footer-wrapper{color:#aaa;display:block;overflow:hidden;padding:15px 0 13px;width:100%; border-top: 1px solid rgba(255, 255, 255, .1); padding-top: 40px; padding-bottom: 40px; } .footer-wrapper .footer-sec{margin:0 auto} .footer-wrapper .copyright{font-size: 14px; line-height: 40px;} .footer-wrapper .copyright a{color:#fff} .footer-wrapper .copyright a:hover{color:$(color.theme)} .footer-wrapper #social-footer{float:right;position:relative;display:block;margin-right:-12px} .footer-wrapper #social-footer ul{overflow:hidden} .footer-wrapper #social-footer ul li{ font-size: 18px; padding: 0; display: block; height: 40px; float: left; text-align: center; margin-right: 10px; width: 40px; line-height: 40px; border-radius: 50%; color: #111; background-color: rgba(0, 0, 0, .05); -webkit-transition: all .3s linear; -moz-transition: all .3s linear; -ms-transition: all .3s linear; -o-transition: all .3s linear; transition: all .3s linear; color: #fff; background-color: rgba(255, 255, 255, .1);} .footer-wrapper #social-footer ul li a{display:block;text-decoration:none;color:#aaa} .footer-wrapper #social-footer ul li a:hover{color:$(color.theme)} .footer-wrapper #social-footer ul li a:before{display:inline-block;font-family:FontAwesome;font-style:normal;font-weight:400;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale} .footer-wrapper a:active,.footer-wrapper #social-footer ul li a:active{color:$(color.theme)} #social-footer .facebook:before{content:"\f09a"} #social-footer .reddit:before{content:"\f281"} #social-footer .snapchat:before{content:"\f2ac"} #social-footer .vk:before{content:"\f189"} #social-footer .twitter:before{content:"\f099"} #social-footer .gplus:before{content:"\f0d5"} #social-footer .rss:before{content:"\f09e"} #social-footer .bloglovin:before{content:"\f004"} #social-footer .vimeo:before{content:"\f27d"} #social-footer .youtube:before{content:"\f167"} #social-footer .skype:before{content:"\f17e"} #social-footer .stumbleupon:before{content:"\f1a4"} #social-footer .tumblr:before{content:"\f173"} #social-footer .vine:before{content:"\f1ca"} #social-footer .stack-overflow:before{content:"\f16c"} #social-footer .linkedin:before{content:"\f0e1"} #social-footer .dribbble:before{content:"\f17d"} #social-footer .soundcloud:before{content:"\f1be"} #social-footer .behance:before{content:"\f1b4"} #social-footer .digg:before{content:"\f1a6"} #social-footer .instagram:before{content:"\f16d"} #social-footer .pinterest:before{content:"\f0d2"} #social-footer .delicious:before{content:"\f1a5"} #social-footer .codepen:before{content:"\f1cb"} .sect-left .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-address{border:1px solid #333;background-color:#222;color:#ddd} .sect-left .FollowByEmail .widget-content{background-color:#222} .sect-left .FollowByEmail .widget-content:before{color:#ddd} .sect-left .FollowByEmail .follow-by-email-inner .follow-by-email-submit:hover{background-color:#333} .sect-left #ArchiveList select{border:1px solid #272727;background-color:#222;color:#ddd} .sect-left #ArchiveList select option{color:#ddd} .sect-left .cloud-label-widget-content span a{color:#ddd;background-color:#101010} .sect-left .cloud-label-widget-content span a:hover{color:#999;} #back-to-top{ color: #fff;background:#111; padding: 7px 10px; font-size: 14px; text-align: center; border: 3px solid #111;transition:all 0s ease;-webkit-transition:all 0s ease;-moz-transition:all 0s ease;-o-transition:all 0s ease} #back-to-top:hover{transition:all .3s ease;-webkit-transition:all .3s ease;-moz-transition:all .3s ease;-o-transition:all .3s ease} .back-to-top{position:fixed!important; bottom: 70px; right: 34px; z-index: 999; width: 40px;z-index:9999} div#hague_widget_social-2 li { padding: 0px; } .social-media-widget ul { border-top: 1px solid #eee; border-bottom: 1px solid #eee; border-right: 1px solid #eee; } .social-media-widget ul li~li { border-top: 1px solid #eee; } .social-media-widget ul li a{ display: block; font-size: 9px; font-family: 'Montserrat', sans-serif; font-weight: 500; letter-spacing: 0.3px; text-transform: uppercase; text-decoration: none; color: #000; -webkit-transition: all 0.35s ease-in-out; -moz-transition: all 0.35s ease-in-out; -ms-transition: all 0.35s ease-in-out; -o-transition: all 0.35s ease-in-out; transition: all 0.35s ease-in-out; } .social-media-widget ul li a i{ position: relative; display: inline-block; font-size: 12px; width: 40px; height: 40px; text-align: center; line-height: 42px; margin: 0 10px 0 0; z-index: 1; border-right: 1px solid #eee; border-left: 1px solid #eee; } .social-media-widget ul li a span{ display: inline-block; float: right; font-size: 9px; text-transform: uppercase; margin: 0 30px 0 0; line-height: 40px; } .social-media-widget ul li a.facebook:hover{ background-color: #3b5998; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.twitter:hover{ background-color: #00aced; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.dribble:hover{ background-color: #ed689b; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.linkedin:hover{ background-color: #0077b5; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.flickr:hover{ background-color: #ff0084; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.tumblr:hover{ background-color: #3d5a70; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.vimeo:hover{ background-color: #1ab7ea; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.youtube:hover { background-color: #dd1a2a; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.instagram:hover{ background-color: #125688; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.google:hover{ background-color: #dd4b39; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.foursquare:hover, .sidebar-social ul li a.foursquare:hover { background-color: #f94877; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.pinterest:hover { background-color: #cb2027; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.deviantart:hover{ background-color: #04cc47; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.behance:hover{ background-color: #005cff; color:#fff; } .social-media-widget ul li a.facebook:hover i, .social-media-widget ul li a.twitter:hover i, .social-media-widget ul li a.dribbble:hover i, .social-media-widget ul li a.linkedin:hover i, .social-media-widget ul li a.flickr:hover i, .social-media-widget ul li a.tumblr:hover i, .social-media-widget ul li a.vimeo:hover i, .social-media-widget ul li a.youtube:hover i, .social-media-widget ul li a.instagram:hover i, .social-media-widget ul li a.google:hover i, .social-media-widget ul li a.foursquare:hover i, .social-media-widget ul li a.pinterest:hover i, .social-media-widget ul li a.deviantart:hover i, .social-media-widget ul li a.behance:hover i{ border-color: #fff; } .cmm-tabs.simplyTab { margin-top: 30px; } span.reading-time { position: relative; display: inline-block; font-size: 11px; font-weight: 300; text-transform: uppercase; font-family: 'Montserrat', sans-serif; color: #757575; } a.timestamp-link:after { content: "-"; margin: 0 6px 0 8px; } span.uk-date { color: #B7B7B7; } .footerwidget .widget h2 { display: block; position: relative; text-align: center; } div#footer-instagram { position: relative; margin-top: 0px; } .my-insta-box { position: absolute; z-index: 99; opacity: 0.95; padding: 10px; top: 50%; left: 50%; transform: translate(-50%, -50%); margin-bottom: 14px; } a.btn-style { background: rgb(255, 255, 255); padding: 10px 20px; color: #000; } div#footer-instagram h2 { display: none; } #instafeed{width:100%;display:block;margin:0;padding:0;line-height:0;} #instafeed img{height:auto;width:100%} #instafeed a{padding:0;margin:0;display:inline-block;position:relative} #instafeed li{ width: 30.3%; padding: 4px!important;float:left; -webkit-transition: all ease-in-out .5s; -moz-transition: all ease-in-out .5s; -ms-transition: all ease-in-out .5s; -o-transition: all ease-in-out .5s; transition: all ease-in-out .5s;list-style: none;} #instafeed .insta-likes{width:100%;height:100%;margin-top:-100%;opacity:0;text-align:center;letter-spacing:1px;background:rgba(255,255,255,0.4);position:absolute;text-shadow:2px 2px 8px #fff;font:normal 400 11px Montserrat,sans-serif;color:#222;line-height:normal;transition:all .35s ease-out;-o-transition:all .35s ease-out;-moz-transition:all .35s ease-out;-webkit-transition:all .35s ease-out} #instafeed a:hover .insta-likes{opacity:1} .group-share.pull-right li span { font-family: Istok Web,sans-serif; color: #4F5152; text-transform: uppercase; font-size: 12px; /* line-height: 1px; */ letter-spacing: 0.8px; } /*---Flicker Image Gallery-----*/ .flickr_plugin { width: 100%; } .flickr_badge_image { float: left; height: 68px; margin: 8px 5px 0px 5px; width: 62px; } .flickr_badge_image a { display: block; } .flickr_badge_image a img { display: block; width: 100%; height: auto; -webkit-transition: opacity 100ms linear; -moz-transition: opacity 100ms linear; -ms-transition: opacity 100ms linear; -o-transition: opacity 100ms linear; transition: opacity 100ms linear; } .flickr_badge_image a img:hover { opacity: .5; } /* Slider */ .slick-slider { position: relative; display: block; -moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box; -webkit-user-select: none; -moz-user-select: none; -ms-user-select: none; user-select: none; -webkit-touch-callout: none; -khtml-user-select: none; -ms-touch-action: pan-y; touch-action: pan-y; -webkit-tap-highlight-color: transparent; } .slick-list { position: relative; display: block; overflow: hidden; margin: 0; padding: 0; } .slick-list:focus { outline: none; } .slick-list.dragging { cursor: pointer; cursor: hand; } .slick-slider .slick-track, .slick-slider .slick-list { -webkit-transform: translate3d(0, 0, 0); -moz-transform: translate3d(0, 0, 0); -ms-transform: translate3d(0, 0, 0); -o-transform: translate3d(0, 0, 0); transform: translate3d(0, 0, 0); } .slick-track { position: relative; top: 0; left: 0; display: block; } .slick-track:before, .slick-track:after { display: table; content: ''; } .slick-track:after { clear: both; } .slick-loading .slick-track { visibility: hidden; } .slick-slide { display: none; float: left; height: 100%; min-height: 1px; } [dir='rtl'] .slick-slide { float: right;